עבור לתוכן

האם יש אפשרות לדעת ב-FACEBOOK מי מהחברים שלי הסתכל בפרופיל שלי ומתי ?

Featured Replies

פורסם

וגם מי מאלו שלא חברים שלי ? (אני מתכוון ממש לדעת מתי וכמה פעמים לא רק אם כן או לא)

תודה.

פורסם

לא

פורסם

כן, אם אתה עובד בפייסבוק.

פורסם

"עובד בפייסבוק"?

גם אם אתה "עובד בפייסבוק" אתה לא תדע, כי לא נראה לי שהם שומרים לוגים של כל אחד אם במילא אין לזה שימוש.

פורסם

זאת נראית לי חרטא סינית

פורסם

פייסבוק מתהדרים בהכרזה שהם שומרים על פרטיות המשתמשים.

אין שום סיבה בעולם שיאפשרו אופציה שכזו.

בנוסף, אם היא היתה קיימת אנשים היו חושבים פעמיים לפני שהיו נכנסים לפרופיל כזה או אחר

מה שהיה מוריד את קצב הפעילות ברשת החברתית הזו, למה הם צריכים את זה?

פורסם

תאורטית, אני לא חושב שבעיה להכניס אפליקציה לפרופיל שלך

שתבדוק מי נכנס ואת שם המשתמש שלו בפייסבוק, אבל בטח צריך אישור (+כסף) של פייסבוק לאפליקציות חדשות

מעניין אם אפשר להכניס איזה תמונה או משהו לפרופיל שלך שיריץ סקריפט

שימצא מי נכנס...

פורסם

בשביל שאפליקציה תקבל מידע על משתמש, אתה חייב לאשר לה שימוש בזה ולהתקין אותה גם כן.

פורסם

אם תעשה Forward לכל החברים שלך תוכל לראות מי מסתכל בפרופיל שלך :lol:

פורסם

הייתה אפליקציה לא נפוצה מאוד (שעבדה, בוודאות מוחלטת) שמראה לך מי ביקר בפרופיל שלך (ללא הסכמה \ ידיעה של המבקר)

גם אם הוא לא חבר או חבר-של-חבר שלך - כל מי שביקר - ידעת.

אבל היא לא עובדת כבר כמה חודשים מאז המעבר לפייסוק במתכונת המראה החדשה שלו.

אני מניח שפייסבוק תיקנו את ה"פיטצ'ר" שאיפשר לאפליקציה הזו לדלות את המידע שלה כשגילו שקיימת כזו אפליקציה בכלל.

פורסם

ברגע שתהיה אפליקציה כזאת שעובדת, פייסבוק די יפסיק להיות פעיל, אנשים כבר יפחדו להכנס לפרופילים

פורסם

כמו שכתבתי - כבר הייתה אפליקציה כזו, שהייתה פעילה די הרבה זמן...

פשוט לא יותר מדי אנשים ידעו שהיא קיימת, אז זה לא ממש השפיע על אף אחד מהבחינה הזו.

נ.ב. אם אני לא טועה ב"מקושרים" האפשרות לדעת מי ביקר לך בפרופיל מובנית ומוצהרת, וזה לא מונע מרוב אנשים להרשם למקושרים.

פורסם

אאל"ט יש שם אפשרות להיות בלתי נראה או משהו כזה.

יש בפייסבוק קבוצה שאם אתה מזמין 20 חברים ואז נכנס ללינק שהביאו לך (שזה הלינק לעמוד הראשי של הקבוצה) אתה יכול לראות מי נכנס לך לפרופיל, וזאת מערכת חכמה שיודעת אם הזמנת 20 אנשים או לא, ואם לא זה סתם יעביר אותך לעמוד של הקבוצה

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים