פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD.חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי.איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אני בספק שהמסך כל כך עדין שנייר טואלט או מגבת ישרטו אותובשביל לשרוט מסך LCD אתה ממש צריך לחרוט עליו...בפיתה
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אני די שם זין על המסכי LCD 22" הזולים שלי.השתמשתי במטלית מהמטבח ואפילו נייר סופג ונייר טואלט רך.לא שמתי לב לשום דבר יוצא דופן או נזקים כל שהם.אם הם היו מסכים יקרים יותר אני מאמין שהייתי קצת יותר פדנט... (או לא).
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר יש כתמים שלא יורדים, השפרצתי עליהם חצי מיכל וניגבתי על נייר טואלט, אבל לא עוזר...
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אם אתה מספיק אמיץ אתה יכול לנסות לנקות אותם עם מים. גם לי היו כתמים שלא ירדו, וניסיתי לנקות אותם עם מלא חומרים, עד שבסוף מרוב יאוש ניסיתי מים - והתוצאה פשוט מפליאה: כל הכתמים ירדו. מאז אני מנקה רק עם מים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.