עבור לתוכן

בדיקת הספק אמיתי של ספק כח ג'נרי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי והבנתי שאני אצטרך לבדוק אפשרות של החלפת הספק בנוסף, יש תוכנה לבדוק את ההספק האמיתי של הספק שלי?

פורסם

אין תוכנה שבודקת ספקים...

מה מפרט המחשב שלך?

איזה כרטיס אתה רוצה לקנות?

תוכל לקבל הצעות לספקים שיחזיקו את המערכת שלך עם הכרטיס החדש.

פורסם
  • מחבר

המפרט זה מה שרשום מצד ימין...

לא יודע אם זה קריטי לעניין אבל יש לי גם שלושה מאווררים ושתי קטודות UV, אני מניח שהם משתמשים בקמצ חשמל.

אני מעדיף להימנע מלשדרג כרגע גם את הספק כח, יש מיתון במשק...

פורסם

ואיזה כרטיס אתה רוצה לקנות?

פורסם
  • מחבר

האמת אין לי מושג, חשבתי ללכת לפורום המקביל של כרטיסי מסך ולשאול שם...

אני לא גיימר ממש כבד, יש לי מסך 17" ואני רוצה לשחק משחקים כמו FC2 וכיו"ב.

פורסם

גם אם תקנה 9800GT חלש יחסית לדעתי לא יהיה מנוס מלקנות ספק חדש. אם היית משקיע בו מלכתחילה לא היית צריך סתם לבזבז כסף פעמיים.

ספק זה רכיב חשוב ביותר אם לא החשוב מכולם אבל אנשים נוטים לזלזל. לשמחתי בזמן האחרון יש נטייה לזלזל פחות ופחות והדוגמא הטובה ביותר היא פעילות ענפה ביותר בפורום הזה.

בכל אופן Seasonic 400 עולה 270 ויהיה מעל ומעבר גם אם תקנה 4850

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הנזיפה.... :bash:

בכל מקרה, תודה על העצה. אבל 400 זה לא נמוך מדי? אם אני ארצה לשדרג עוד פעם את הכרטיס עוד שנה נגיד?

ואני מבין שאתה ממליץ 4850?

פורסם

לא נתת תקציב בישביל הכ.מסך ולא הרחבת לגבי המשחקים וכו' וזה לא המקום גם. אבל אמרתי שגם במידה ותקנה 4850 (ואין צורך ביותר מזה בכל מקרה) הספק יחזיק בקלי קלות. אין צורך לקנות ספק יקר יותר. שדרוגים עתידיים? אז איפה לעצור? לקנות 1000W בישביל שדרוגים עתידיים רחוקים יותר? אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד ומתי יצאו כרטיסים שיצטרכו יותר (אם בכלל) וכמה הם יצטרכו. תגדיר תקציב לספק ונעזור לך.

פורסם
  • מחבר

תקציב? אני צריך לראות אם ישאר לי דבר כזה אחרי הכרטיס מסך....

אני מאמין שבאיזור ה300 ש"ח אני עוד אוכל לספוג. אני אשמח לקבל רשימה קצרה של המלצות. (יהיה נחמד אם הם גם יהיו קצת יותר שקטים מהג'נרי שיש לי עכשיו)

אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל אני גם חושב ש4850 יספיקו לעכשיו.

פורסם

270 ש"ח זה ל-400W שהצאתי, וקלעתי לך לתקציב ולצרכים. אל תקנה יותר מזה - סתם חבל.

ומניסיון (יש לי אחד כזה) הוא מאוד מאוד שקט

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה ולילה טוב.

פורסם

רק בקשר לכותרת הת'רד - יש לי חבר שעבד ביבואנית גדולה מאוד בארץ (שפשטה רגל בינתיים) שסיפר לי על מכירת הספקים הגנריים אצלם -

לקוח מתקשר מבקש 100 ספקי 500W, לוקחים 100 ספקים מדביקים עליהם מדבקה של 500W ושולחים. לקוח אחר רוצה 750W לוקחים

את אותם ספקים ומדביקים עליהם מדבקה אחרת. הוא אמר לי שלדעתו הספקים האלו הם 250W גג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים