פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים שלום כולםקניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מההוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time)מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקיםמתחמם כמו חולה נפשרועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק)ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוףעכשיו אני תמיד אהבתי את ATIהיה לו את ה-9800 האגדי שלהםאחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהםועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?!לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך שלי תקולוכמובן שבאתי לשאול לעזרה אם מישהו מכיר את הבעיות וכיצד לפתור אותןאז ככה אני מריץ וויסטה אולטימייט 64 ביט עם דרייבר מעודכן אחרון של ATI 8.12מפרט מחשב מלא יש בצדכמו שאמרתיהוא קורס לי באמצע משחקים... הסאונד פתאום מתחיל לקפוץ בלופ והמחשב נתקע ודורש ריסטלפעמים אני בטוח שזה המאוורר אבל אני לא יודע אם להאשים אותו כי אני לא יכול לראות מה הטמפרטורה שלו כשזה קורהאני שם את המאוורר על 55-60 אחוז כשאני נכנס למשחקים כבדים (יותר מזה פשוט רועש מדי) ובדרך כלל הוא באמת בסדרעד שהוא קורס כרגיל אחרי כמה שעותבמיוחד ב-GTA החדש אבל אני יודע שזה סיפור אחר והמשחק הזה פשוט גרוע בלי קשר למחשביםבקיצור רציתי לדעת אם יש למישהו את הבעיית קריסות הזו גם על הוויסטה שלו? האם הוא מצא דרך לפתור את הבעיה הזאת?האם יש דרך לקבוע למאוורר של הכרטיס באיזו מהירות לפעול לפי הטמפרטורה שהוא נמצא בה? (50 אחוז בשישים מעלות 70 אחוז בשבעים מעלות וכן הלאה)
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים הדרך המורכבת פחות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354324.0הדרך המורכבת יותר(בנוסף בעזרת RIVA TUNER ניתן להסדיר ולראות FPS וטמפ' במהלך משחק.)http://www.vaguetech.com/index.php?pageid=rt207#fan
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר קורס לך חזרה לווינדוס או מסך כחול או ריסטרט?אף אחד מהדברים האלהבאיזה מסך שאני נמצא הכל נתקע ומרצדהסאונד גם מרצד באותו צלילשום דבר לא מגיב אפילו לא הנורה של ה-numlockהדרך המורכבת פחות:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354324.0הדרך המורכבת יותר(בנוסף בעזרת RIVA TUNER ניתן להסדיר ולראות FPS וטמפ' במהלך משחק.)http://www.vaguetech.com/index.php?pageid=rt207#fanאין שיטה לערוך את הקבצים של הדרייברים בשביל לערוך את מהירויות המאורראני ממש לא רוצה להתחיל לדחוף תוכנות צד שלישי בשביל הדבר הזה =\
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אף אחד מהדברים האלהבאיזה מסך שאני נמצא הכל נתקע ומרצדהסאונד גם מרצד באותו צלילשום דבר לא מגיב אפילו לא הנורה של ה-numlockאין שיטה לערוך את הקבצים של הדרייברים בשביל לערוך את מהירויות המאורראני ממש לא רוצה להתחיל לדחוף תוכנות צד שלישי בשביל הדבר הזה =\דבר כזה זה 99% התחממות של הכרטיס מסך, סביר להניח שאם אתה שם אותו על 60 אחוז זה לפחות אמור להספיק...... תנסה לשים על 80 סתם בשביל הקטע... אז זה ממשיך סביר, תממש אחריות כי משהו פה מסריח.. ותאמת שגם ככה תבקש שיחליפו לך... כי זה לא אמור לקרוס על 60 אחוז מאוורר... זה מקרר אותו מספיק טוב......
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אין שיטה לערוך את הקבצים של הדרייברים בשביל לערוך את מהירויות המאורראני ממש לא רוצה להתחיל לדחוף תוכנות צד שלישי בשביל הדבר הזה =\לא שיטה שידועה לי.גם אני לא רציתי להתקין תוכנות צד שלישי, אך אחרי שהתקנתי RIVATUNER, זה פק"ל לדרך.התוכנות האלה טובות מאוד, אתה לא צריך לחשוש להתקין.לא תופסות זיכרון ולא כבדות.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר מממ אוקיטוב תודה רבה לכם אנשיםדבר כזה זה 99% התחממות של הכרטיס מסך, סביר להניח שאם אתה שם אותו על 60 אחוז זה לפחות אמור להספיק...... תנסה לשים על 80 סתם בשביל הקטע... אז זה ממשיך סביר, תממש אחריות כי משהו פה מסריח.. ותאמת שגם ככה תבקש שיחליפו לך... כי זה לא אמור לקרוס על 60 אחוז מאוורר... זה מקרר אותו מספיק טוב...... כן זה היה החשד שלי גםעכשיו רק אוששת לי אותואנסה להשתמש בכרטיס על אחוזי מאוורר גבוהים יותראם אראה שהוא ממשיך לעשות לי בעיות אעיף אותו עם האחריות או משהוקניתי מארז מאוורר במיוחד כי ידעתי שהכרטיס הזה בעייתי אבל לא ידעתי עד כמה =\לא שיטה שידועה לי.גם אני לא רציתי להתקין תוכנות צד שלישי, אך אחרי שהתקנתי RIVATUNER, זה פק"ל לדרך.התוכנות האלה טובות מאוד, אתה לא צריך לחשוש להתקין.לא תופסות זיכרון ולא כבדות.מממלא כל כך התעמקתי בריבה טיונר ככה שאני רק צריך שתסביר לי אם הבנתי נכון את מה שראיתי שםהתוכנה יודעת לתת אחוז מאוורר גבוה יותר לפי הטמפרטורה בו הוא נמצא בצורה אוטומטית?כי אם לא וזה תלוי בהחלפה ידנית של פרופילי משתמש אני כבר יכול לעשות את זה דרך הדרייבר שאני מקבל מ-ATI לפני שאני נכנס למשחקים או מדליק תוכן HD
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אתה מכוון כמה פרופילים של מהירות מאוורר ובאופן אוטומטי באמצע משחק מהירות המאוורר עולה בהתאם לטמפ'.עידו אתה לא צריך לגעת באופן ידני.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אתה מכוון כמה פרופילים של מהירות מאוורר ובאופן אוטומטי באמצע משחק מהירות המאוורר עולה בהתאם לטמפ'.עידו אתה לא צריך לגעת באופן ידני.אוזה פיתרון יפה אם ככהטוב אני אנסה להשתמש בו על 80 אחוז ולראות אם הקריסות ממשיכותאם כן אחליף אותו ואעשה את אותו הניסוי על הכרטיסאם הוא לא יקרוס אשתמש בריבה...תודה רבה אחיואגבמאיפה לך השם שליאנחנו מכירים?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אוזה פיתרון יפה אם ככהטוב אני אנסה להשתמש בו על 80 אחוז ולראות אם הקריסות ממשיכותאם כן אחליף אותו ואעשה את אותו הניסוי על הכרטיסאם הוא לא יקרוס אשתמש בריבה...תודה רבה אחיואגבמאיפה לך השם שליאנחנו מכירים?50% אחוז מאוורר מספיק לקרר בצורה יעילה את הכרטיס.וכן ניתן לומר DR. DooM ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר לא יודעאצלי זה לא מספיקעושה בעיות גם בשישים לפעמיםאה אה מה המצב אחיאיפה אתה נעלמת מהשרתים לא רואים אותך יותר
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים לך לפי המדריך, אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה.יכול להיות אלף ואחת סיבות, תתחיל לשלול אפשרויות.משחק מעולה (FARCRY) אבל עבר זמנו 8)
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר תתפלאבסוף הבעיה היתה הבעיה הכי מפגרת שיכולה להיותאבקעם כל המסננים ששמו לו - באנטק הדפוק הזה יש יותר מדי מאוורריםפיצץ את הכרטיס מסך באבק והוא התפגרנראה לי אני אקמבן איזה מסנן גם למאוורר של הכרטיס מסך חחושמעאנחנו שם בשביל הקטעים עם האנשים אתה יודע המשחק זה רק דרך לחרפן אותם ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר סליחה על הדאבל פוסט אבל אני לא יודע אם זה היה מקפיץ את התרד בחזרה למעלה אם הייתי רק עורך את ההודעה שליטוב לא הייתי בבית בסופש הזה אז לא יכלתי לבדוק את התוצאות של המשחקהבעיה לא היתה אבק מסתברהוא קורס לי עוד רק כשהמשחק במסך פתיחה אחרי שאני לוחץ לו לטעון את השלבמה עושיםיכול להיות שהדרייברים מוגדרים לי לא טוב וזה גורם לקריסות?אם זה באמת הכרטיס דפוקאיך אני מוכיח ל-KSP שהכרטיס הזה שווה לתחת ומקבל אחר במקומו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.