עבור לתוכן

מבחינת גרפיקה הסוני עולה על המחשב ?

Featured Replies

פורסם

כן - אם לא הדגשתי את זה. ההבדלים לטובת ה-360 (או ה PS3) כשהם משמשים כפלטפורמת פיתוח מרכזית הם זניחים למדי.

לעומת זאת, המראה הכללי של המשחקים בהחלט נוטה לטובת ה PS3...

Heavenly Sword ו-Uncahrted הם משחקים שיצאו לא הרבה אחרי השקת הקונסולה והם עדיין שניים מהמשחקים היפים ביותר שראיתי (ולא ציינתי אפילו משחקים שיצאו אח"כ כמו LBP ו MGS - שגם זכה בפרס המשחק היפה ביותר ב VGA 2008).

פורסם

אני אחזור על זה.

אין עוררין על כך שה-PS3 מכונה יותר חזקה ועוצמתית מה-360.

עד עכשיו השתמשו ב-360 כפלטפורמת פיתוח ראשית ואז עשו מעין Porting ל-PS3.

עכשיו זה מתהפך. Mirror's Edge, Tekken 6, Final Fantasy - כל המשחקים האלו משתמשים ב PS3 כפלטפורמת פיתוח ראשית.

צר לי לאכזב אותך... PS3 מכונה עם כרטיס 7800GTX לבין 6800GT, ומעבד יקר להייפ שלבסוף לא נתן כלום לביצועים של המכונה.

X360 דור אחד מתקדם יותר מבחינה גרפית, וכמובן המחשב מעל לכולם אין ויכוח פה בכלל.

פורסם

דווקא צר לי לאכזב אותך אורי שאתה די מאוד לא צודק ומעוות את המציאות:

http://en.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_7_Series#GeForce_7800_GTX

בלינק השני יש אפילו טבלה נוחה שתוכל להשוות למה בידיוק הנתונים מתאימים.

הוא מבוסס על G70 עם כמה וכמה שיפורים ואם כבר הוא גירסא די מחוזקת של 7800GTX ולא ממש קשור ל6800.

הXBOX דומה בארכיטקטורה שלו לR600 (רק שפה הוא הגירסא המוקדמת בניגוד לPS3 שהוא הגירסא המאוחרת של הG70)

ניתן לזה חצי דור קדימה.

יש יתרון קליל לXBOX בחלק מהיכולות אבל בין זה לבין מה שאתה אומר , יש הבדל גדול.

GODMONEY , לתת דוגמאות כאלו לבחור שמשוכנע שהוא צודק (וכנראה לא שיחק באף אחד מהם) זה לפעמים כמו לדבר לקיר.

מה שכן אני בהחלט חושב שכל אחת מ2 הפלטפורמות מציגה גרפיקה מרשימה יותר (במיוחד הPS3) כשהמשחקים פותחו במיוחד בשבילה.

ליביו

פורסם

דווקא צר לי לאכזב אותך אורי שאתה די מאוד לא צודק ומעוות את המציאות:

http://en.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_7_Series#GeForce_7800_GTX

בלינק השני יש אפילו טבלה נוחה שתוכל להשוות למה בידיוק הנתונים מתאימים.

הוא מבוסס על G70 עם כמה וכמה שיפורים ואם כבר הוא גירסא די מחוזקת של 7800GTX ולא ממש קשור ל6800.

הXBOX דומה בארכיטקטורה שלו לR600 (רק שפה הוא הגירסא המוקדמת בניגוד לPS3 שהוא הגירסא המאוחרת של הG70)

ניתן לזה חצי דור קדימה.

יש יתרון קליל לXBOX בחלק מהיכולות אבל בין זה לבין מה שאתה אומר , יש הבדל גדול.

ליביו

נו... כתבתי 7800GTX לא? עדיין לא מתקרב ליכולת של R600, וקח בחשבון X360 שיפרו במיוחד את R600 לעומת גרסת המחשב בזמנו.

למה אתה מתווכח עם עובדות? R600 היה טוב יותר משמעותית מ-G70 בזמנו, תמיכה ב-HDR+AA, Paralex map..

בלי שום קשר למשחקים ויכולות אחרות, X360 טכנולוגית טובה יותר.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Xenos_(graphics_chip)

קרא פה את הפיסקה הראשונה ותגיד לי אם הוא שיפור של הR600 (ותחשוב לרגע על השנים שזה יצא - אתה יודע קונסולה מתכננים לפני שמוציאים הרבה זמן יחסית).

טכנולוגית אמרתי שיש לו יותר יכולות , אתה פשוט טענת שיש לו משמעותית יותר GRUNT - וזה לא ממש נכון.

ליביו

פורסם

כן - אם לא הדגשתי את זה. ההבדלים לטובת ה-360 (או ה PS3) כשהם משמשים כפלטפורמת פיתוח מרכזית הם זניחים למדי.

לעומת זאת, המראה הכללי של המשחקים בהחלט נוטה לטובת ה PS3...

Heavenly Sword ו-Uncahrted הם משחקים שיצאו לא הרבה אחרי השקת הקונסולה והם עדיין שניים מהמשחקים היפים ביותר שראיתי (ולא ציינתי אפילו משחקים שיצאו אח"כ כמו LBP ו MGS - שגם זכה בפרס המשחק היפה ביותר ב VGA 2008).

heavenly sword על מסך שהוא לא HD נראה לא מרשים בכלל. וכן, מנסיון.

פורסם

ולמה לשחק משחקים בקונסולה על מסך CRT? מה הקשר?

פורסם

הויכוח הזה עקר לחלוטין. המציאות היא שה360 והפס3 הם כמו שני מפרטי מחשב דומים, ולאף אחד אין יתרון חומרתי מובהק (בניגוד למשל לדור הקודם, שלאקסבוקס היו יכולות גרפיות שפשוט לא היו אפשריות בפס2, לא שזה נוצל כי תמיד מכוונים למכנה המשותף) כל מיני חירטוטים בסגנון של "האקסקלוסיביים של הפס3 נראים הרבה יותר טוב" הם פשוט התעלמות מהמספרים והיכולות.

פורסם

יצא לי לשחק בדמו שלו על מסך FHD וגם אז לא התלהבתי

ובכלל האויבים חוזרים על עצמם כבר בדמו סתם משחק השקה אם יותר מדי הייפ לא מוצלח

פורסם

יצא לי לשחק בדמו שלו על מסך FHD וגם אז לא התלהבתי

ובכלל האויבים חוזרים על עצמם כבר בדמו סתם משחק השקה אם יותר מדי הייפ לא מוצלח

אוי קרירין... איזה משפט מטופש...

"האויבים חוזרים על עצמם כבר בדמו"... מה רצית? שיראו לך את כל מגוון האויבים במשחק בדמו של 7 דקות?

כמובן שהאויבים חוזרים על עצמם בדמו! זה מראה חלק מאד קטן מהמשחק! רואים שקראת בזמנו קצת יותר מדי סקירות קוטלות על המשחק (שאגב, אני מסכים עם חלק מהדברים שהן כותבות. לא הייתי נותן למשחק יותר מ 7-8) ואתה רוכב על גל ה"הייפ" השלילי נגד המשחק.

אני לעומת זאת מאד מאד מבועס שכבר לא יהיה Heavenly Sword 2...

ואם לא התלהבת מהגראפיקה גם על FHD אז או ששיחקת בטלווזיה של חברת מדבקה שמיוצרת בפ"ת או שאני לא יודע מה...

Heavenly Sword זה המשחק הכי יפה שראיתי עד כה... לדעתי גם יותר מ Prince of Persia החדש ומ-Uncharted... פשוט משחק יפיפה...

עוד לא שיחקתי ב MGS 4 אז אני לא יכול להגיב על זה אבל עוד לא ראיתי משחק יפה וצבעוני כמו Heavenly Sword.

שום דבר לא נראה מרשים על מסך שהוא לא HD... לא הבנתי את הטענה שלך...

פורסם

על המסך הפשוט שלי משחקים נראים יותר טוב, זה עוזר לך? יש גם LCD שלא תומכים בHD (היום כבר בקושי) ועל גבי טלוויזיה של סוני 32 אינץ' המשחק פשוט לא נראה טוב, ולא רק הוא.

פורסם

LCD בלי HD = מסך מדבקה מפתח תקוה. זה כנראה מסך ממש מיושן שאני אתפלא אם יש משהו בכלל שנראה עליו טוב

פורסם

אני עדיין מחכה למשחק עם גרפיקה מציאותית!!!

יש שיפור אני לא אומר אבל עדיין לא מספיק

פורסם

יניב, למה אתה מחכה בדיוק?

פורסם

כאחד שיש לו מחשב פצצה ואת שתי הקונסולות אני אישית חושב שגרפית כמובן המחשב עומד בראש בזכות זה שהוא חדש ומתחדש

ויש לו המון RAW POWER.

מקום שני אני אתן לאקסבוקס 360 מאחר וברוב המולטיפלטפורם הוא מציג AA טוב יותר ובדרך כלל גם Redraw rate משופר

לצערי ה- PS3 נמצא כרגע במקום האחרון אבל אוטוטו Killzone יוצא ואז נראה.

ועכשיו כשכל זה נאמר אז במה אני משחק יותר ?

אז ה - PS3 במקום הראשון,

האקסבוקס במקום השני

והמחשב במקום השלישי.

אגב אני חייב לציין, HS לא רק שהוא יפיפה מבחינה גרפית (הוא לא קרייסיס ולא מתיימר להיות)

הוא גם מהמם מבחינה אומנותית.

לטעמי משחק פשוט אדיר ואני עדיין משחק בו מפעם לפעם, פשוט כיפי.

וחייב לתת כפיים למייקרוסופט על הדאש החדש NXE שהשאיר את סוני מאחור בכל הנוגע

ל - Interface

וכן עד לפני ה - NXE העדפתי את זה של הסוני אבל לא עוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים