עבור לתוכן

מבחינת גרפיקה הסוני עולה על המחשב ?

Featured Replies

פורסם

אם אנחנו משווים מבחינת גרפיקה את הסוני 3 כנגד מחשב גיימרי... אם HD4870 וכו.... מה לוקח ?

תודה מראש

אני שוקל האם לקנות ככה שזאת שאלה שמאוד חשובה לי,תודה

פורסם

ברור שה4870 יותר חזק גראפית כי הקונסולות באות עם כרטיסים גראפיים שהיו חזקים לפני 3-4 שנים.

אבל אני לא מבין למה זה בכלל פקטור בשבילך כי יש המון משחקים על קונסולות משחקים שלא יוצאים בכלל לPC ובדרך כלל קונים קונסולה בגלל המשחקים שיש לה ולא בגלל הגראפיקה.

לי יש wii כדי להשלים את מה שאין לי בPC . אם הייתי קונה קונסולה נוספת זה היה הxbox360 כי יש לו יותר משחקים שמעניינים אותי מאשר אילו שיוצאים לPS3 אבל עדיין אני לא מכיר כלכך הרבה משחקים על הPS3 כדי לתת חוות דעת עליה.

פורסם

מבחינת עוצמה וטכנולוגיה מחשבי הגיימרים לוקחים את הקונסולות.

אבל תצטרך מחשב יקר למדי (אפילו מאד יקר) כדי בפועל לקבל על המחשב שלך תוצאה יותר יפה מעל הקונסולות.

פורסם

נכון להיום אין הבדל מבחינת גרפיקה

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו תגידו יש לי מחשב בבית... דיי טוב שאני אוהב לשחק עליו משחקיי FPS

בא לי לקנות PS3 או XBOX360 למשחקיי ספורט פלטורמה וכל האחרים

על מה אתם ממליצים PS3 או XBOX360 ?

פורסם

אוקי עכשיו תגידו יש לי מחשב בבית... דיי טוב שאני אוהב לשחק עליו משחקיי FPS

בא לי לקנות PS3 או XBOX360 למשחקיי ספורט פלטורמה וכל האחרים

על מה אתם ממליצים PS3 או XBOX360 ?

XBOX360

פורסם

יש הבדלים לטובת המחשב, לפעמים הם גם גדולים.

אני אישית מעדיף X360, חוץ מזה שהוא זול יותר הוא גם מציג לפעמים גרפיקה טובה יותר מהPS3 (לומרות שזה לא חד משמעי) ועוד הבדלים שהם תלויים בך, יש הבדל קטן במבחר המשחקים, ז'אנר אחד יותר חזק פה ז'אנר אחד חזק יותר שם.

פורסם

יש לי XBOX360 כבר לא משתמש משחקים יקרים >:(

פורסם

תזמין מחו"ל.

פורסם

יש הבדלים לטובת המחשב, לפעמים הם גם גדולים.

אני אישית מעדיף X360, חוץ מזה שהוא זול יותר הוא גם מציג לפעמים גרפיקה טובה יותר מהPS3 (לומרות שזה לא חד משמעי) ועוד הבדלים שהם תלויים בך, יש הבדל קטן במבחר המשחקים, ז'אנר אחד יותר חזק פה ז'אנר אחד חזק יותר שם.

מאיפה הבאת את השטות הזו שה-360 מציג גראפיקה טובה יותר מה-PS3?

זה נכון שעד עכשיו משחקים שהם Multiplatform הציגו תוצאה קצת יותר טובה על ה-360 אבל עוד ועוד מפתחים עוברים לפתח על ה PS3 כפלטפורמה הראשית שלהם. לגבי אקסקלוסיביים אין שאלה בכלל. משחקים אקסקלוסיביים של PS3 נראים בהרבה הרבה יותר טוב ממשחקים של 360.

פורסם

ל360 אין נכון להיום הרבה משחקי פלטפורמה טובים

לפלטפורמה עדיף PS3\WII

ספורט יש לכולם

פורסם

מאיפה הבאת את השטות הזו שה-360 מציג גראפיקה טובה יותר מה-PS3?

זה נכון שעד עכשיו משחקים שהם Multiplatform הציגו תוצאה קצת יותר טובה על ה-360 אבל עוד ועוד מפתחים עוברים לפתח על ה PS3 כפלטפורמה הראשית שלהם. לגבי אקסקלוסיביים אין שאלה בכלל. משחקים אקסקלוסיביים של PS3 נראים בהרבה הרבה יותר טוב ממשחקים של 360.

מאיפה? מההשוואה שגGamespot עשו. לא ראית? הXbox 360 עושה צחוק מהPS3 בכל משחק (בעברית: מציגה גרפיקה טובה יותר).

הגיע הזמן שFANS' של הPS3 יודו בזה, סוני לא הפסיקו להלל עד כמה שהקונסולה שלהם חזקה מה שמתברר (וכבר אמרו את זה אז) כקשקוש.

לבוקס כרטיס מסך חזק יותר, בנוסף תקשורת טובה יותר בין המעבד לשאר החומרה.

פורסם

אני אחזור על זה.

אין עוררין על כך שה-PS3 מכונה יותר חזקה ועוצמתית מה-360.

עד עכשיו השתמשו ב-360 כפלטפורמת פיתוח ראשית ואז עשו מעין Porting ל-PS3.

עכשיו זה מתהפך. Mirror's Edge, Tekken 6, Final Fantasy - כל המשחקים האלו משתמשים ב PS3 כפלטפורמת פיתוח ראשית.

פורסם

העניין די שקול עד כדי "החלפת מהלומות" ברוב המשחקים , קצת לפה , קצת לשם.

ברמה שמשחק שרץ אפילו על 2 מסכים במקביל כבר די קשה להבדיל בין זה לזה.

כל מי שאומר אחרת הוא מי שאין לו או לא שיחק בשתיהן ביחד ומשווה לפי תמונות מוגדלות בפי 4 במסך מחשב ממרחק קטן ממטר , או מתייחס לכותרים של השנה הראשונה בPS3 ללא עדכונים בערך.

לכל אחד יש פלוסים ומינוסים משלו (חוץ ממשחקים אקסקלוסיבים שהם עניין של העדפה, יש את עניין האון ליין והשרתים הטובים של הXBOX אל מול בלו ריי , תקשורת אלחוטית מובנה וREGION FREE אמיתי בPS ועוד כמה שהשארתי בחוץ).

כמו שנאמר - רוב ההבדלים הם בכמה משחקים לפה בז'אנר כזה וכמה משחקים לשם בז'אנר אחר.

הבדלים דרסטים כבר אין ממש וגם אז זה הבדל קליל לטובת הפלטפורמה שעליה זה פותח.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים