עבור לתוכן

בקשר לאיסור דיון על מחירי\שירותי חנויות.

Featured Replies

פורסם

אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת.

כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת.

מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.

פורסם

הבעייתיות היא שהפורום הוא מקום אנונימי ובעלי חנויות (או אנשים אחרים בעלי אינטרסים לפרסם חנות זו או אחרת) יכולים להרשם תחת כל כינוי שיבחרו ולהמליץ בחום על חנות כלשהי;

אנחנו לא מוכנים לכך שחנויות יוכלו לפרסם את עצמן בחינם, על גבינו - מי שרוצה לפרסם, מוזמן לפנות אלינו.

וכן, זה מתוך נסיון עבר.

פורסם

זה גם יכול להיות לטובת המשתמש, כי ישנן חנויות שמחליטות שאמצעי הפורום לא "נוכים" להן ומחליטות לנקות באמצעים אחרים. רק מחשבה.

פורסם
הבעייתיות היא שהפורום הוא מקום אנונימי ובעלי חנויות (או אנשים אחרים בעלי אינטרסים לפרסם חנות זו או אחרת) יכולים להרשם תחת כל כינוי שיבחרו ולהמליץ בחום על חנות כלשהי;

אנחנו לא מוכנים לכך שחנויות יוכלו לפרסם את עצמן בחינם, על גבינו - מי שרוצה לפרסם, מוזמן לפנות אלינו.

וכן, זה מתוך נסיון עבר.

ואים למשהוא יש ניסיון רע עים חנות כלשהיא אז הוא יכול לכתוב על ניסיונו?

פורסם

תבין מה שתבין. יש מקרים שמומלץ לא.

פורסם

ואים למשהוא יש ניסיון רע עים חנות כלשהיא אז הוא יכול לכתוב על ניסיונו?

למה רק לכתוב חוויות רעות?

אני לא מוצא שום רע בקצת פרגון.

פורסם

וכן, זה מתוך נסיון עבר.

ועם אילו חנויות בדיוק יהיה נסיון זה אם מותר לי לשאול?

אני כבר רואה את התגובה "לא עניינך" :P

פורסם

אם אתה רואה את התשובה למה אתה שואל ? :bash:

ואממ...תעשו חיפוש הנושא נטחן.

פורסם

ועם אילו חנויות בדיוק יהיה נסיון זה אם מותר לי לשאול?

אני כבר רואה את התגובה "לא עניינך" :P

עם TBC (שכבר לא קיימים) ו KSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים