פורסם 2003 ביולי 422 שנים אפשר לשאול איפה אתה קונה אותם?נכון לעכשיו אני קונה אותם בפנדה 1000 שקל פשוט שם הכי זול. כרטיס קול כנראה גם שם או ב pch אבל אני עוד לא רץ לקנות כי מבררים לי על הכרטיס והמרקולים בדיוטי פרי אם יש וכמה עולה, ומבררים לי גם בעוד מקום מה שיהיה הכי זול מהשלושה אני אקח המחיר נע בסביבות ה 1000... נ.בהכרטיס המדובר הוא creative aoudigo SE
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אהה או קיירק שתדע שגם אני הזמנתי בפנדה ואני מחכה כבר 3 שבועות...דברתי איתם ואמרו לי שכנראה יקח עוד זמן עד שהרמקולים יגיעו.וזה אותו המצב גם ב-pch.נ.ב - אני כמעט בטוח שאין אותם בדיוטי פרי
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אל תדאג אני אזרז אותם .... אם לא אני אקרע אותם חח ;Dכן אני יודע שכמעט בטוח ואיין שם אבל רק להיות בטוח מה אכפת לי מבררים לי
פורסם 2003 ביולי 422 שנים סבבישן 8)עוד לא הזמנתי מפנדה .. כי יש לי בן אדם פרטי שמברר לי על הכרטיס והרמקולים ואול יעשה לי מחיר על שניהם נראה כבר מה יהיה
פורסם 2003 ביולי 422 שנים בנוגע לסט, כל מילה מיותרת, לא קיים סט 2.1 איכותי ומשתלם כ"כ יותר מהאטאפ.כל מה שהיה צריך להגיד נאמר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אני מתכוון לקנות אותם בחנות מאוד מוכרת ומאוד מכובדת במחיר של 499 שקל, אבל מכיוון שאסור להזכיר שמות של חנויות...אני , בכל מקרה, יקנה את הרמקולים האלו עוד חודש כשיהיה לי מספיק כסף.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים בקשר לסט, יש בטרקלין חשמל ATP3 ב550 שקל. במלאי.מצטער מאד אבל נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי יכול להיות שהם לא פירסמו באתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.