פורסם 2003 ביולי 422 שנים הצרכים שלי בעת קניה היו מערכת 2.1 בעלת עוצמה חזקה ואיכות צליל.לפי כל ההמלצות הלכתי עליה, מה אתם אומרים ? יש מישהו שיכול לספר לי עליהם עוד קצת?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים (Altec Lancing ATP 3)תסתכל ליד בכותרת.. גם אני בהתחלה לא שמתי לב :\אחלב רמקולים... באמת איכות טובה
פורסם 2003 ביולי 422 שנים בעעעעעע, זה קטן! (הכותרת)בנוגע לסט, כל מילה מיותרת, לא קיים סט 2.1 איכותי ומשתלם כ"כ יותר מהאטאפ.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר תודה .Rockford יש לך את הרמקולים האלה?מישהו יכול לתת לי טיפים שאני קונה רמקולים על מה להסתכל? (רמקולים למחשב)ודרך אגב אני משתמש בכרטיס המובנה של epox 8rga+ הוא ילך טוב עם הרמקולים?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים יילך טוב מאוד, רק שלא תוכל לנצל את היכולות המלאות שלו עקב השימוש בסט של 2.1.אין ברשותי את הסט הזה, אבל יצא לי לשמוע אותו מספיק פעמים והאיכות טובה מאוד.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אני יכול לציין שהסט מדהים שמעתי אותו מנגן שיר והתפעלתי מהעוצמה והאיכות.אם הצורך שלך במחשב הוא כמו שאמרת 2.1 חזקה ואיכותית איין ספק בחירה נכונה!! :clapper:נ.בבקרוב אני קונה את ה ATP 5 ממש בקרוב תצפו לתגובות ממני...
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר השאלה היא , מה יהיה ההבדל האיכות השמע בין כרטיסי הכל , שלי ( הבנוי) או למשל fortissimo 3 ?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים הכרטיס מסך הבנוי יתן את כל התפוקה של ה42 RMS?*כרטיס קולההגברה נעשית ברמקולים(בתוך הסאב) ככה שאין לך מה לדאוג...
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אני יכול לציין שהסט מדהים שמעתי אותו מנגן שיר והתפעלתי מהעוצמה והאיכות.אם הצורך שלך במחשב הוא כמו שאמרת 2.1 חזקה ואיכותית איין ספק בחירה נכונה!! :clapper:נ.בבקרוב אני קונה את ה ATP 5 ממש בקרוב תצפו לתגובות ממני...אפשר לשאול איפה אתה קונה אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.