עבור לתוכן

בקשה : שאלה לגבי Satellite U400-15B

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אני נמצא באנגליה ומחפש מחשב נייד יש את המחשב הזה :

http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-U400-15B/1058133/toshibaShop/false/

שנראה לי מצוין מבחינת ביצועים,אבל אני לא ממש מבין בזה .... הייתי שמח אם מישהו ייתן את חוות דעתו על המחשב - המחיר הוא 682 פאונד אך בגלל אני תושב ישראל יש החזר על ה VAT של כמעט 100 פאונד .. והפאונד היום נמוך מאוד.

תודה!

פורסם

מהם השימושים והצרכים שלך?

פורסם
  • מחבר

בעיקר לימודים , כתיבת אפליקציות בVisual Studio ,אולי לראות קצת סרטים וכאלה - בכל מקרה לא למשחקים או יישומים גרפיים..

פורסם

לשימושים הללו המחשב יתאים. הגודל שלו הגיוני בהחלט בשביל מחשב שמיועד ללימודים (13.3") וסה"כ אני די אוהבת את הדגם הזה (איכות הבניה טובה בשביל מחשב צרכני).

מבחינת מחירים, אין לי מושג אם זה טוב או לא שכן אני לא מתמצאת בשוק הבריטי. מה שכן תיקח בחשבון זה שמאד לא סביר שתקבל על המחשב הזה אחריות בארץ. אם תתבחר במחשב המקביל של לנובו (SL300) תקבל ברוב המקרים אחריות בארץ (קרא את הסטיקי בנושא למידע נוסף).

פורסם
  • מחבר

קודם תודה , לפי בדיקה שערכתי - טושיבה נותנים אחריות בינלאומית וגם בדקתי מול הנציגה בארץ ואכן יש אחריות גם בארץ למחשב שנקנה בחו"ל, הסתכלתי על סקירה של לנובו וראיתי שהוא קיבל ציון גבוהה יחד עם זאת מחירו הוא 6600 ש"ח ואני לא בטוח שאמצא אותו באנגליה - גם אין לי ממש זמן לחפש, וזה לעות המחיר של הטושיבה שלפי השער של היום יוצא 3400 ש"ח - חצי ,השאלה היא האם יש לו יתרונות ששוים לשלם כפול ?

פורסם

אני הייתי מקבלת את ההצהרה ממפעיל בכתב, פעמים רבות הם טוענים שאין אחריות בינלאומית ובמקרים אחרים הם פשוט טוענים שהאחריות כוללת חלקים ולא עבודה. יתכן שהמצב שונה כאשר מדובר במחשבים מאירופה, כל המידע שאני מכירה נוגע למחשבים מארה"ב. בכל מקרה, נשמח לראות כאן הצהרה כזו אם תקבל אחת למען עדכון הסטיקי עם אינפורמציה עדכנית ככל האפשר.

אני לא יודעת איך אתה מסיק שמחירו של ה-SL300 גבוה פי שניים ממחירו של ה-U400. דרך לנובו UK הוא נמכר החל מ-560 פאונד ומחירו בקונפיגורציה טובה יותר (שלא בהכרח את זקוק לה) יהיה דומה לזה של ה-U400. כמובן שלא ערכתי סקר שוק, זה המחיר בחנות אחת בלבד ויתכן שיש גם מקומות זולים יותר.

http://shop.lenovo.co.uk/apps/productpresentation/index.php?product_id=LENYA062U0&nbs_search=C%3D102%26S%3D1015%26lang%3Den-gb%26K%3D%26M%3D%26203112v%3D2

מבחינת האם ניתן למצוא את המחשב או לא, זה אני לא יודעת (למרות שאני לא חושבת שהוא קשה יותר לאיתור), אם אין לך כח להתעסק עם זה לך על ה-U400.

פורסם
  • מחבר

הבנתי - אני ינסה להשיג הצהרה בכתב - למרות שכשדיברתי עם "מפעיל" שנותנים את האחריות בארץ וכמו כן עם נציג טושיבה בבריטניה נאמר לי שאני יכול לקבל את האחריות בכל מקום.

העניין הוא שאין לי כלל זמן לטייל ולחפש מחשב וברוב החניות כאן - או לפחות כאלו שיש להם החזר VAT , פשוט לא מצאתי לנובו....

נראה לי שאלך על ה U400 - ותודה לך על העזרה ,אני אעדכן לגבי האחריות.

פורסם

אין בעיה ואשמח לשמוע מה נסגר עם זה, כרגע אין לנו מידע מספק על אחריות טושיבה בארץ בסטיקי (והדבר מנוגד להצהרותיהם בעבר ולדיווחים של מספר חברי פורום). בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים