פורסם 2003 ביולי 422 שנים תוך כמה זמן מגיע בערך ADSLהזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלוםמישהו יכול להעריך ???
פורסם 2003 ביולי 422 שנים ^^^^^בדיוק.אבל רק בשביל הפרוטוקול, ידידה שלי חיכתה ל-ADSL במשך 6 חודשים.מקרה ספיציפי יחיד, אבל....... גם זה קורה..
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אותו חיברו תוך יומייםאם אין לך מרכזיה בבית ואתה לא צריך שבזק יעשו שום שינויים אצלך בבית אתה מתקשר מבקש שיחברו אותךהולך לבזקסטור לוקח מודם מגדיר עם התמיכה הטכנית וגולשלא שישה חודשים ולא חודש זה לוקח :cwm2:
פורסם 2003 ביולי 422 שנים תתקשר אליהם, ותגיד להם שאם הם לא מחברים אותך אתה עובר לכבליםזה לפחות מה שאני הייתי עושה. אתה לא חייב להם כלום
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מה שלא תאמר שאתה מעונין "לעשות זאת בעצמך". תלך לבזק סטור, תקנה איזסה מודם שבא לך, ותוך יומים ישדרגו את הקו בביתך, במידה ואין בעיה ואז תתחבר בלי לחכות לטכנאי.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לי לקח שבועים עד שבאו עלי ("בגלל המבצע החדש") בסופו של דבר התקשרנו אליהם קצת צעקנו עליהם והם באו להתקין -תמיד עובד.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים תגיד לבזק שאתה פשוט לא מעוניין בשרות שלהם, תבקש לבטל את ההזמנה ותבקש גם שינתקו אותך מכל שרות של החברה. זה עובד תמיד, בכל חברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.