עבור לתוכן

בעיית זכרון

Featured Replies

פורסם

שלום

הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים

אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?

פורסם
  • מחבר

מה יכולה ליהיות הסיבה הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד ? ככה מופיע לי במנהל משימות והמחשב איטי מאוד יש לי 100 עד 200 מגה פנוי ולפי כל התוכנות שיש לי במחשב שפועלות בו זמנית אמור ליהיות לי הרבה יותר זכרון פנימי

פורסם

צרף תצלום של task manger עם לשוניות performance+processes (רק את החלון, לא צריך את כל שולחן העבודה שלך).

פורסם

השימוש בזכרון מתחלק בין ה pagefile לזכרון RAM במחשב שלך.

מתוך סה"כ 1GB של זיכרון RAM 600 בשימוש ועוד 300 בשימוש של pagefile.

למה כל כך הרבה משאהבים אתה יכול לראות לפי לשונית Proccess שהדפדפן תופס הכי הרבה משאבים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה כתבת אז מה בעצם הדפדפן תופס הכל או מה?

פורסם

הדפדפן אוכל לך את הכמות הגדולה ביותר של זיכרון וגם משתמש במעבד בצורה רצינית מאד.

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות:

1.האם שימוש גבוה במעבד מצד הדפדפן זה מה שמוביל לזכרון נמוך אפילו שהוא תופס רק 200 עד 300 מגה?

2.איזה דפדפן אתה ממליץ זה עובד באותו עקרון ונוח כמו מקסטון הכוונה שאפשר להכנס להרבה אתרים בו זמנית וכמובן לא צורך הרבה משאבים?

פורסם

שימוש גבוה במעבד מצד תוכנה אחת גורם לאיטיות כללית של המחשב (נשאר פחות כח עיבוד לשאר התוכנות, כולל מערכת ההפעלה).

ובקשר לזיכרון, אם היו לך עוד 300 מגה פנויים (מה שהדפדפן תופס כרגע), אז לא הייתה בעיית זיכרון, נכון?

כמה אתרים אתה פותח במקביל?

פורסם
  • מחבר

קרוב ל40 אבל השאלה אם יש דפדפן אחר או שזה קשור בגלל שאני פותח הרבה אתרים?ואם דפדפן אחר יפתור את הבעיה?

פורסם

אני חושב שכל דפדפן יתפוס נתח נאה מהזיכרון אם תפתח 40 אתרים במקביל.

ואם באתריפ יש פלאש אז זה גם מסביר את ניצול המעבד.

פורסם
  • מחבר

קרוב ל 40 אבל האם יש דפדפן אחר שלוקח פחות משאבים?וגם נוח כמו מקסטון שאני משתמש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים