עבור לתוכן

התנועה החדשה-מרצ

Featured Replies

פורסם

א. בטוח? יושב ראש הסוכנות היהודית, זאב בילסקי, נבחר מקום 15 בפריימריז בקדימה, וכיהן כראש עריית רעננה מטעם הליכוד.

ב. אין קשר להסכם "ניר גלעד" שמתייחס להארכת הזיכיון על בז"ן... דיברתי על צים שנמכרה בתקופת ביבי כשר אוצר.

א. קדימה זה שמאל. אני לא חושב שמישהו יחלוק עלי בנקודה הזאת.

ב. שר אוצר לא אמור להתערב במכרזים חוץ מההחלטה להפריט משהו(אם כי יכול להיות שהוא עשה הטיה (ע"ע אולמרט), אני לא יודע מה קרה שם מאחורי דלתיים סגורות, וגם אתה לא)

• תגובות 54
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מצאתי הרבה עבודות על ערבים המסכנים פה ווהמסכנים שם ואפילו לא עבודה על משהו חשוב באמת

I rest my case

לגבי חברים ערבים, אתה זה שמחזיק בדעות גזעניות, לדעתך שבגלל שהם ערבים אז בהכרח אני אתנהג עליהם אחרת?

אני לא צריך חברים ערבים, צרקסים, דרוזים, דוסים, רוסים, מרוקאים, צברים או את טאז, בשביל לחוות עליהם דעה, בדיוק כמו שאני לא חבר שלך אבל אתה עדין חווית עלי דעה.

מה?! כתבתי לך איפשהו ללכת לחפש חברים ערביים? כתבתי לך להתנהג למישהו אחרת?

אתה יכול לחוות דעה על כל דבר בעולם, זכותך. השאלה כמה הדעה הזאת תהיה מבוססת...

א. קדימה זה שמאל. אני לא חושב שמישהו יחלוק עלי בנקודה הזאת.

ב. שר אוצר לא אמור להתערב במכרזים חוץ מההחלטה להפריט משהו(אם כי יכול להיות שהוא עשה הטיה (ע"ע אולמרט), אני לא יודע מה קרה שם מאחורי דלתיים סגורות, וגם אתה לא)

א. אתה בטוח שזה שמאל? רק חמישה מתוך עשרים בראש הרשימה של קדימה לא היו חברי ליכוד בעבר.

רק שניים מתוך אותם עשרים היו חברים במפלגת "שמאל" (העבודה). זה נראה לי יותר כמו ליכוד 2.

ב. אמור זה....

פורסם

כן, קדימה זה שמאל. מפלגה שתומכת בחלוקת ירושלים זה משהו שלפני 15 שנה אף אחד ימינה ממרץ לא העז לחשוב עליו.

פורסם
  • מחבר

לפני 15 שנה אף אחד בימין לא העז לחשוב על פינוי התנחלויות. הליכוד פינה.

קדימה זה הליכוד בתוספת כמה חדשים ובודדים מהעבודה. זה ימין.

מתוך מצע קדימה:

"הכללת מקומות קדושים לדת היהודית וחשובים כסמל לאומי ובראשם, ירושלים המאוחדת, בירת ישראל"

מממ....

פורסם

אם אתה שואל את גדעון לוי, חדש זה שמאל, מרץ זה מרכז והעבודה זה כבר ימין. אם אתה שואל את ברוך מרזל "הבית היהודי" זה שמאל. הכל עניין של מאיפה אתה מתבונן. אבל די ברור שאם הקואליציה הטבעית במקרה שקדימה תרכיב את הממשלה זה עבודה + מרץ (ש"ס תכנס רק כי אין להם ברירה). מבחינת רוב רובו של הציבור - זה שמאל.

ובקשר לירושלים - ראשי קדימה (אולמרט וליבני) הצהירו בגלוי שהם מוכנים לשאת ולתת על שכונות ערביות בירושלים.

פורסם

^^^ואתה חושב שאם ביבי לא הצהיר את זה אז הוא לא ישא ויתן על ירושלים? ביבי הוא פוליטיקאי. הוא אומר את מה שקהל הבוחרים שלו רוצה לשמוע, לא את מה שהוא יעשה באמת.

פורסם
  • מחבר

קדימה = ליכוד. מהרבה בחינות.

אם ליכוד זה ימין, קדימה זה ימין, אולי קצת מתון יותר אבל עדיין ימין.

פורסם

אני חושב שבשבילו (תומך מרץ נלהב) גם העבודה היא מפלגה ימנית כל עוד יש סיכוי שזה יוסיף להם עוד מנדט

פורסם
  • מחבר

בפעם האלף אני לא תומך מרצ ולא מתכוון להצביע מרצ. מרצ היא מפלגה ציוניות. אני לא ציוני בהתאם לאיך הציונות מוגדרת כיום.

הדבר היחידי שיש לי להגיד על מרצ, זה שהיא מפלגה ציונית הגונה עם מועמדים טובים (במיוחד מבחינה חברתית ואיכות סביבה),

מבחינה מדינית היא כמעט ולא שונה משאר המפלגות הגדולות (היא לא גינתה את הפעולה בעזה להבדיל ממה שאנשים חושבים).

ולכן הצעתי לכל ציוני שמתלבט עדיין היא להצביע מרצ. זהו.

בנוגע למפלגת העבודה. ברק בתור שר ביטחון לא מתנהג בדיוק כמו שמאלני יש לציין... אבל אין שום קשר למה שאמרתי על קדימה.

פורסם

אתה אולי לא מצביע מרץ אבל בהחלט תומך בהם כבר כמה עמודים ברצף.

לגבי מרץ מפלגה ציונית... כבר אמרתי מצידי אתה יכול לקרוא להם גם מפלגה חרדית או אפילו לשלב ציונית דתית ::)

ובכלל כל המיתוג מחדש של מרץ החדשה על ידי יועצי התקשורת זה סתם בולשיט מרץ חדשה ישנה זה בדיוק אותו הדבר

אבל בבחירות הללו זה מספק אלטרנטיבה לכל שונאי הימין שלא רוצים להצביע לעבודה.

ולכל אחד שמחשיב את עצמו ציוני (לא סתם אומר את המילים) יהיה מספיק להציץ ברזומה של מרץ לאורך השנים

בשביל להבין מה עם מה יש לו עסק, יש סיבה למה מרץ מוגדרים שמאלה מהעבודה שזה הופך אותם לשמאל קיצוני (בדיוק כמו שמגדירים ימינה מהליכוד ימין קיצוני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים