פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר הגיימפד פעל אצל חבר שלי, הבאתי אותו היום הביתה הוא לא פעל אצלי, החזרתי לחבר שלי, זה פתאום גם לא פועל אצלוחרם הלך הגיימפד העכבר והזיכרון קפוט
פורסם 2003 ביולי 422 שנים בשביל לתת תשובות מדוייקות יותר עשיתי ריסט להכנס לביוס והינה מה שכתוב vcore = 1.52 3.3v = 3.58 5v = 5.10 12v = 12.46 - 12.52 ויש לי עוד שאלה, במסך הזה של הביוס "hadware monitor" יש את הפרטים הבאים: cpu temp mb temp cpu fan speed power fan speed chassis fan speed והמתחים שכתוב למעלה יש איזשהי תוכנה לוינדוס שמראה את הפרטים האלה? משהו הכיי הכיי פשוט העיקר שאני לא יצרטך לצאת לדוס בשביל זה.. ומה זה בכלל chassis fan הcpu \ power זה אני מבין ויודע איפה החיבור על הלוח.. אבל את ה chassis הזה אני לא מוצא בלוח :-/ מוזר... בקיצור מה עושים בקשר ל USB להחליף את הלוח ? יש דבר כזה - SpeedFan. מורידים אותה מכאן http://www.almico.com/speedfan.php לפי דעתי באמת הכי כדאי לקחת את הלוח לחנות ממנה קנית ולנצל את האחריות
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר כתוב ברוב האתרים "usb 2.0" הבנתי שזה הגירסא או משהו כזה, לא מספר היציאות כי מצויין שזה 4 יציאות..מה ההבדל בין usb רגיל לבין "2.0" והאם הגירסא השניה הזאת גם מפעילה מוצרים של יו.אס.בי רגילועל איזה אתם ממליצים יותר של חברת vantec או של חברת edimax - שתיהם 177 שקל..
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר במחשב אין כלום 100%תמיד יכול להיות משהו שלא חשבת עליו. ;Dאיך אתה אוהב לבאס...
פורסם 2003 ביולי 422 שנים USB 2זה הממשק החדיש יותר של ה USBיותר מהיר..למרות שאין הרבה דברים שתומכים בזה עדייןאבל זה עדיף
פורסם 2003 ביולי 422 שנים USB 1.1 = 12MbpsUSB 2.0 = 480Mbpsאם הלוח תקין פרט לבקר ה USB שנשרף הכרטיס יעבוד, אם עוד משהו נדפק אז אי אפשר לדעת מה יקרה.
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר טוב אני יסגור בזה שאני ביום ראשון יסע לחנות לראות מה קורה עם אחריות ותיקוניםאם אין אחריות אני יזמין את הכרטיס של ה4 פורטים יו אס בי 2.0 ב177 שקל...ושאלה אחרונה אחרונהמה אתם חושבים שגרם לתקלה הזאתוהאם ה"דיסק און קיי" נשרף (הבפנים שלו ממש חום..) בגלל התקלה, או שהוא עצמו גרם לתקלה.. ?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים אוליי זה מה שהרס לך הכלואוליי זה מגעים ב FRONT USBששיבשו לך הכלאי אפשר ממש לדעת.. :-\
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר ב80 שקל יש רק כרטיסים של 2 פורטים, הכרטיס הכי הכי זול שמצאתי של 4 פורטים ב96 שקל של חברת st lab או משהו כזה, חברת vantec נשמעת לי יותר מוכרת ככה שאני סומך עליהם יותרובגלל כל מה שקרה לי היום, אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.