פורסם 2003 ביולי 422 שנים דבר ראשון אני רוצה לציין שלא האינדקס ולא הפורומים עולים לי כמו שצריך כתוב לי משהו על error database בשחור מוזראבל העיקר שיש לי כפטור להוסיף הודעהבכל מקרה, יש לי לוח אם ASUS TUV4Xשעבד מצויין עד אתמוליש לי איתו 2 יציאות יו אס בי מאחורהו2 יציאות יו אס בי בפרונט של המארז - מתחבר ללוח כמובןיש לי עכבר מיקרוסופט אופטי שמתחבר ליו אס בי וזיכרון נייד שאני מכניס פעם בחודש לגבות כמה קבציםאתמול הכנסתי את הזיכרון (דיסק און קיי 16 מגה)והוא לא זיהה אותו.. מוזר מאוד.. בעעעאמרתי, אני יחבר אותו מאחורה אולי שם יעבודבגלל חוסר מקום הייתי צריך להוציא את העכבר ולחבר את הזיכרון שם... לא מזההה, כולי בבאסהמחזיר את העכבר, פתאום גם העכבר לא עובד...אני מתחיל להריח רח מוזר ואחרי כמה דקות מבין שזה מה"דיסק און קיי"אני מריח ריח שרוף רצחחחחחחחח במיוחד מהיציאה שלופותח את הקופסא שלו, קולט סימנים חומים כאלה בקצה וריח חזק מאוד של שריפההשלכתי את הזיכרון לפח בהקדם האפשריורצתי לחבר לבדוק את העכבר האופטי החביב שלימסתבר שהעכבר התקלקל כתוצאה ממה שהיה ולא מוכן לעבוד גם במחשבים אחריםישבתי שבעה עליו (שבעה דקות..)ולאחר מכאן נזכרתי שעם הלוח מגיע כזה חיבור אחורי ל2 פורטים של היו אס ביחיברתי אותו בתקווה שכל מה שעושה בעיה זאת היציאה עצמה..הבאתי "גיימפד" של מיקרוסופט למשחקים בחיבור יו אס בימנסה לחבר אותו למעלה ללוח, לא עובדמנסה לחבר אותו לכרטיס שמתחבר ללוח (שמצאתי זה עתה.)וגם זה לא עובד!!!!בקיצור אני משתגע כי כמו שאתם יודעים בלי USB במחשב, אין הרבה מה לחפשנכון שאני משתמש פעם ב... אבל מחשב בלי יו אס בי זה לא מחשבחיברתי בנתיים עכבר גלגלת ישן לחיבור PS\2 , עובד... (אבל מה לאזעזל אני יעשה עם עכבר גלגללללללת)מה דעתכם ?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים שריפה של רחיב חשמלי היא בדרך כלל מתח נמוך או גבוה מדי. כך מד מתח שמוכרים בחנויות חשמל וכך את הכבל של העכבר שלך, תחתוך אותו (בכל זאת הוא ל עובד) - תראה 4 חוטים : שחור אדום ירוק ולבן. חבר את המד ל שחור ולאדום בדוק אם יוצא 5V DC. אם לא הלוח או השפק עושים בעיות מתח. בדוק בביוס שזה לא הספק - כי אם כן יכולים לההרס לך עוד דברים כמו HD וכרטיס מסך. בהצלחה ובדוק מתח
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר זה לא רק העכבר כמו שכתבתי גם הגיימפד לא עובד וגם הכרטיס זיכרון נשרף לגמריבביוס כתוב לי 3 - 3.75 - 5.212 - 12.4וכאלה דבריםיענטו שלושתם טיפה יותר, אבל לא בהרבהו.. אי אפשר לבדוק יותר את העכבר כי הוא עבר "מודינג קל"של שריפה וחריטה ועוד כל מיני דברים נחמדים שבסוף הגיעו לגינה של השכנים
פורסם 2003 ביולי 422 שנים לדעתי הלוח אבל כמו שאמרתי צריל כבל USB פתוח בשביל להיות בטוחים שהמתח בUSB נמוך או גבוה מדי
פורסם 2003 ביולי 422 שנים זה לא רק העכבר כמו שכתבתי גם הגיימפד לא עובד וגם הכרטיס זיכרון נשרף לגמריבביוס כתוב לי 3 - 3.75 - 5.212 - 12.4וכאלה דבריםיענטו שלושתם טיפה יותר, אבל לא בהרבהו.. אי אפשר לבדוק יותר את העכבר כי הוא עבר "מודינג קל"של שריפה וחריטה ועוד כל מיני דברים נחמדים שבסוף הגיעו לגינה של השכניםה 3V מוגזם, כנראה שזה מזה {למרות שUSB זה 5V, לא?}
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר נתתי דוגמאות זה לא בדיוק מה שכתבתי זה מה שראיתי בצהרים סביבות.. אל תקח את זה במדוייקבכל מקרה אני כנראה יקח את הלוח לחנות יום ראשון ויתחנן שיחליפו ליכי, הם נותנים רק שנה אחתשבכל חנות אחרת נותנים 3 שנים אחריותאבל קניתי מהם בגלל שהם קרובים אליובגלל שהמחיר אצלהם היה נמוך באיזה 120 שקל מכל מקום אחר..אבל עדיין כל החלקים אצלהם זה שנה אחריות ולא 3 (כולל הרדיסקים וכאלה) וזה חבלאבל המחיר מפצה על זה... (נראה לי...)
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר אבל זה נשמע לכם הגיוני שגם ה2 חיבורי יו אס בי שמאחורה (מחוברים על הלוח)וגם היציאת פינים מהלוח שמתחברת ל2 פורטים של יו אס בישתיהם שרופים????????או יותר נכון, כל הארבע
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר ולאן הכרטיס הזה מתחבר ?ל7 פינים בלוח אם לא?(כבר חיברתי לשם את הפרונט של המארז, וניסיתי גם את הכרטיס הקטן הזה שבא עם הלוח..)
פורסם 2003 ביולי 422 שנים לדעתי פשוט חיברת את ה FRONT USBמשהו לא בסדר טובושחיברת לשם איזה משהו בפעם הראשונהזה שרף לך את הממשק USB על כל הלוח(זאת פעם ראשונה שחיברת משהו מיקדימה למחשב הזה?)
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר בשביל לתת תשובות מדוייקות יותר עשיתי ריסט להכנס לביוס והינה מה שכתוב vcore = 1.52 3.3v = 3.58 5v = 5.10 12v = 12.46 - 12.52 ויש לי עוד שאלה, במסך הזה של הביוס "hadware monitor" יש את הפרטים הבאים: cpu temp mb temp cpu fan speed power fan speed chassis fan speed והמתחים שכתוב למעלה יש איזשהי תוכנה לוינדוס שמראה את הפרטים האלה? משהו הכיי הכיי פשוט העיקר שאני לא יצרטך לצאת לדוס בשביל זה.. ומה זה בכלל chassis fan הcpu \ power זה אני מבין ויודע איפה החיבור על הלוח.. אבל את ה chassis הזה אני לא מוצא בלוח :-/ מוזר... בקיצור מה עושים בקשר ל USB להחליף את הלוח ?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר ליעוז, חיברתי כבר הרבה פעמים מקדימה את הזיכרון הזה וגם גיימפד וחוצמזה אם הוא כבר נהרס, למה הוא הורס לי גם את הUSB שעל הלוח עצמו (זה שמאחורה) ואיך זה מגיע למצב שזה הורס לי את העכבר ?
פורסם 2003 ביולי 422 שנים כמו שאמרתיכנראה שיש רכיב שמפעיל את כל יציאות ה USBבמחשבואם שרפת או שיבשת אותואז כל דבר שתחבר עכשיו עלול לההרס..תבדוק טוב את הגיימפאד שלך על מחשב אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.