עבור לתוכן

זקוק לעזרה בהחלטה - DELL STUDIO 1537 או HP DV5-1060ej

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

זקוק לעזרה בהחלטה לרכישת נייד מבים המפרטים הבאים:

DELL STUDIO 1537 : מעבד P8400, זיכרון 2GB, דיסק 250GB, מסך WUGA LED 15.4 1920*1200, כ.מסך ATI RADEON 3450, ויסטה הום, סוללה 9 תאים ואחריות 3 שנים.

או

HP DV5 - 1060ej: מעבד P8400, זיכרון 3GB, דיסק 320GB, מסך WXGA 1280*800 15.4, כ.מסך GEFORCE 9200M GS, ויסטה הום, סוללה 6 תאים, אחריות שנתיים+ הרחבה שנה נוספת.

ההפרש במחיר לא משמעותי כ- 300 ש"ח לטובת ה- HP.

זקוק להמלצה מי עדיף???

תודה לכולם

פורסם

אם המפרט הזה נכון אז ה-Dell משתלם בצורה משמעותית מה-HP . שילוב של רזולוציה כזו גבוהה, סוללת 9 תאים וכרטיס מסך נפרד זה דבר יקר. המחיר שלו צריך להיות גבוה משמעותית ממחירו של ה-dv5 הזה שאמנם מגיע עם כרטיס מסך נפרד אבל יש לו רזולוציה סטנדרטית, סוללה סטנדרטית ופחות אחריות. בדוק שאתה לא קונה דרך יבוא מקביל קיקיוני כלשהו.

מצד שני, בדוק האם רזולוציה כזו אינה גבוהה מידי בשבילך, זה חריג במחשבי 15.4".

פורסם

TGOLIN הקדמת אותי עם המגילה שרשמתי...

בכל מקרה ממליץ בחום להשוות ביניהם פיזית, לגשת לחנות ולהשוות בין המסכים, רזולוציות, משקל, מקלדת, זה יעזור להחליט.

פורסם

בDELL STUDIO 1537

אין רוזולוציה מסך כזו

יש טעות

פורסם

כן קיימת כזו רזולוציה ב-Studio 1537.

פורסם
  • מחבר

אם המפרט הזה נכון אז ה-Dell משתלם בצורה משמעותית מה-HP . שילוב של רזולוציה כזו גבוהה, סוללת 9 תאים וכרטיס מסך נפרד זה דבר יקר. המחיר שלו צריך להיות גבוה משמעותית ממחירו של ה-dv5 הזה שאמנם מגיע עם כרטיס מסך נפרד אבל יש לו רזולוציה סטנדרטית, סוללה סטנדרטית ופחות אחריות. בדוק שאתה לא קונה דרך יבוא מקביל קיקיוני כלשהו.

מצד שני, בדוק האם רזולוציה כזו אינה גבוהה מידי בשבילך, זה חריג במחשבי 15.4".

[br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 23:33:25
מספר הבהרות:

1. גם לפי אתר דל ישראל יש לדל סטודיו 1537 גם רוזולציה כזו. למה הכוונה בשאלה אם רזולוציה כזו מתאימה לי? האם בגלל פונטים קטנים וכו'.

2. המפרט ל-HP שנתתי כולל 3 שנים אחריות (שנתיים + הרחבה שנה נוספת שארכוש). ההפרש במחיר שציינתי ביניהם כולל כבר את ההרחבה.

3. האם אין משמעות לזכירון ולדיסק קשיח יותר גדולים ב- HP?

פורסם

1. כן, כל אחד וטעמו האישי, לי מתאים 1680X1050 או 1440X900 למסכי 14.1" ו15.4" (אישית פחות עושה לי כאב ראש ובחילות),

אך לחבריי רזולוציה נמוכה לא מפריעה.

3. על ההבדלים רק אתה יכול לענות. (חשוב לך נפח גדול בקשיח? אני על 160 ג'יגה ומסתדר עם זה- משחקים ,סרטים וסדרות)

לגבי הזיכרון- שוב מה יהיו השימושים? לשימושים רגילים ההבדל לא יהיה משמעותי.

החשוב מבחינתי זה טיב אחריות ולא משך האחריות ופה לצערי אין לי תשובה - יש לי VOSTRO 1500 ויש לי בעיה ביציאת ה VGA ודל מנסה להתנער מאחריות

אך כשהמחשב נפל החליפו לי קשיח במסגרת האחריות, בנוסף יש לי מספר חברים שלא היו מרוצים מהשירות של HP וחלק אחר שכן...

בינתיים היחידים (ששמעתי מחברים) שלא אכזבו בשירות זה IBM, בתקווה שזה ישאר נכון עד הקנייה הבאה שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים