עבור לתוכן

קניתי טלוויזה חדשה..כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

אבא שלי קנה לי בהפתעה טלוויזה לחדר:

Samsung LA32A330

32 אינץ

הטלוויזה עוד לא אצלי..ואולי אפשר לבטל בגלל שראיתי בתגובות בZAP על הטלוויזה שכתוב שאם אין לך ממיר של YES HD או HOT HD אז צריך לחבר בכבל RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי..והקטע הוא..שאין לי ממיר HD..יש לי ממיר רגיל..אז מישהו יכול להגיד לי אולי אם זה לא נכון וזה לא קשור..כי אם כן אז אין לי למה לקנות טטלוויזה הזאת..

פורסם

אם אתה מחפש לראות רק שידורי כבלים לך על פלזמה 32 ויש כזאת. לי יש תמונה סוף בשידורי YES

Samsung LA32A330 לפי הביקורות לא מומלץ לכבלים

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש לראות רק שידורי כבלים לך על פלזמה 32 ויש כזאת. לי יש תמונה סוף בשידורי YES

Samsung LA32A330 לפי הביקורות לא מומלץ לכבלים

אז לבטל את זאת כי יש לי ממיר רגיל של HOT..? מה אתה ממליץ

פורסם

השאלה במה אתה מתכנן לצפות ברוב הזמן

שידורי הכבלים\לווין הרגילים באיכות נמוכה וזה ניראה בLCD גדול

אבל אם אתה מתכנן על משחקים \DVD\בלו רי \וכו לך על זה

פורסם

לא חייבים לקנות פלסמה בשביל איכות סבירה מהממיר הפשוט.

כל טלויזיה LCD 32 עם כניסת SCART שתומכת ב-RGB תוציא מהממיר הפשוט את המקסימום.

פורסם
  • מחבר

הטלוויזה היא למטרת צפייה בערוצים של הממיר של HOT..וזהו..אולי פעם ב... (לעיתים רחוקות כי יש לי 22 אינץ למחשב) אני יחבר תטלוויזה למחשב..אבל העיקר זה לראות את הערוצים של HOT..

עריכה: בטלוויזה

Samsung LA32A450

לא תיהיה לי את הבעיה של האיכות גרועה בשידורי ממיר? אם לא תיהיה הבעיה אני יגיד להם להחליף..אני חייב תשובה מהר כדי שהם לא יגידו לי שעבר יותר מידי זמן מאז הקניה..

פורסם

סבבה לך על זה רק מה אתה צריך להציא סכום אל תעבור את 2600 שקל במכרז. אפילו פחות תתחיל 2000 שקל 2300 2400 2600 וזהו

תבדוק קודם שהזמנה בוטלה של

Samsung LA32A330

פורסם
  • מחבר

סבבה לך על זה רק מה אתה צריך להציא סכום אל תעבור את 2600 שקל במכרז. אפילו פחות תתחיל 2000 שקל 2300 2400 2600 וזהו

תבדוק קודם שהזמנה בוטלה של

Samsung LA32A330

שינינו ל LA32A450..ב3000 שקל...לא דרך מכרז אבל..דרך רגיל...כי במכרז לא היינו לוקחים את זה בפחות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים