פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים שלום לכולם,קניתי לחברה שלי מחשב חדש להלן המפרט:מעבד: E7300קרור למעבד: AC Freezer 7 Proלוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3Lזיכרון: G.Skill DDR2 2048MB(2X1024) 800MHZ CL5ספק: SeaSonic 400Wמארז: NZXT Alphaהתחלתי את הOC עם ציפיה להגיע רחוק (ככה זה היה נראה ממאגר הOC שיש באתר...)הצלחתי להעלות את התדר של המעבד עד ל3.5 אבל הוא לא היה יציב גם עם תוספת מתחהתדר היחידי שהצלחתי להעלות אותו בצורה יציבה הוא 3.3 עם תוספת מתח קטנהאשמח אם תוכלו לכוון אותי לבעיה אצליהאם יש הגדרות בביוס ששכחתי לשנות?האם רכיב ספציפי במחשב מגביל אותי בOC?או כל דבר אחר שיכול לעזור לי...תודה מראש לכל העוזרים!
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים שינית את מחלקי הזכרונות כך שהם לא יהיו בOC?תעלה תמונה מCPUZ - לשונית ראשונה, ולשונית הזכרונות.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר את המחלק של הזכרונות שיניתי, ועכשיו הם נמצאים על OC קטנטן (825) אבל ניסיתי גם עם מחלק יותר נמוך ועדיין היו לי בעיות הנה התמונות שביקשת:
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר המעבד נמצא עכשיו על 1.265 לתת לו בכל זאת יותר מתח?וכשניסיתי תדרים יותר גבוהים אז גם עם מתח של 1.3+ הם לא היו יציבים בכלל
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר אוקיי צדקת,ברגע שהעלתי את המתח למעבד והורדתי את המחלק של הזכרונות אז המחשב עולה וגם עובר בדיקת מאמץ של SNM בלי בעיהאגב, מה הטמפ' הכי גבוהה שעוד תקין לעבוד איתה במעבד הזה?תוך כדי הבדיקה אני מריץ גם את Speedfan וגם את Core Temp ותמיד הטמפ' בCT הן 5 מעלות פחות מבSFלאיזה מהן להאמין?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים RealTemp/CoreTemp.בכל אופן, עד איזור ה70 מעלות במאמץ מלא זה בסדר, אבל לא מעבר לזה.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר אחלה,תודה רבה על העזרהאני אמשיך להתנסות עם המעבד ואחזור עם תוצאות ;Dלילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.