עבור לתוכן

מפרט למשחק GTA4- ללא OC ללא ציוד הקפי- פרטים נוספים בפנים

Featured Replies

פורסם

תודה על המידע. יש מפרט כלשהו אשר יכול להריץ את GTA4 בצורה חלקה על ההגדרות הכי גבוהות?

לאחר שנתיים- במה משקיעים לשדרוג?

אני אצטרך לשדרג רק כרטיס מסך? ספק+כרטיס?

כמה עולה שדרוג ממוצע לאחר שנתיים?[br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 16:18:25

אילו עוד פרטים אתה צריך?

לפני שכתבתי את ההודעה לא ידעתי שיש לך מסך 20 אינץ', יותר מזה לא צריך הרבה פרטים, רק העדפות כי מפה זה כבר לא ממש שאלה של ביצועים.

מארז יפה יותר, הארדיסק גדול יותר, מתוכנן או לא מתוכנן OC וכו' וכו'.

אגב בקשר למי שכתב לך שצריך CORE-I7 וכרטיס דו ליבה, אני הבנתי מקריאה בנושאים של בנצ'מרקים שגם Q9550 וכרטיס 260GTX 216CORE יספיקו כדי לתת לך ביצועים בהגדרות הכי גבוהות עם כל הדרייברים והתיקונים, ומפרט כזה צריך לעלות בסביבות ה5000 שקל.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך 7-6 אלף שקל, תוכל לקנות מחשב ללא ציוד הקפי שיריץ על מקס.

איזה מעצבן, היום השקעה של 3,500 ש"ח כבר לא מספיקה. אותו דבר כמו CRYSIS, גם אחרי שנה שהוא בשוק (בלי שום קשר אם המשחק טוב או לא), מחשב חדש (ממוצע של 3,500 ש"ח) לא בטוח שיריץ אותו (במקרה של GTA4 בטוח לא).

פורסם

די כבר להגזים!

יש לי מעבד 8400 על 4GHZ, שיחד עם זכרון 4GB מספיקים כדי להריץ חלק. לעניין זה הרזולוציה לא משנה בכלל, אז די לדחוף מרובעי ליבה וI7.

בעניין כרטיס המסך: ה 8800GT שלי מסוגל להריץ חלק בהגדרות גבוהות (RENDER על מקסימום, הגדרות מספריות על 50-75-75-12) ברזולוציה 1024*1280 - ובאמת שהמשחק עובד מצויין ונראה מצויין ולא צריך יותר מזה. בשביל ה30% תוספת שטח מסך ל22" לא צריך כרטיס מסך שעולה פי 4. 4850 או במקרה הכי גרוע 4870 יעשו את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים