פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים שלום גברים,יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב.בתודה, רועי.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מה המפרט שלך המחשב שלך? 512 זה קצת זיכרון כל התעסקות בזיכרון מטמון זה עוזר עוד קצת אבל לא מספיק עדיף לך להוסיף עוד גיגה במידה ויש תקציבבמיוחד אם מדובר בDDR 2 שהוא ממש זול
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר כן אנשים אבל זה לא משהו הכרחי עבורי, רק רציתי לדעת אם אני יכול פשוט להשתמש גם בזכרון של הכונן השני אפילו אם ההבדל בביצועים יהיה זניח.
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים השימוש ב Page file הוא גם בזמן העבודה השוטפת ולא רק כשנגמר לך הזיכרון.אתה יכול להגדיר על איזה כונן אתה רוצה שהישב הpage file ומה יהיה הגודל שלו.right click on my computer>porpetiesadvanced tabperformance-settingsadvanced tabvirtual memory-changeותקבע שם מה שאתה רוצה.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר השימוש ב Page file הוא גם בזמן העבודה השוטפת ולא רק כשנגמר לך הזיכרון.אתה יכול להגדיר על איזה כונן אתה רוצה שהישב הpage file ומה יהיה הגודל שלו.right click on my computer>porpetiesadvanced tabperformance-settingsadvanced tabvirtual memory-changeותקבע שם מה שאתה רוצה.כך עשיתי, תודה רבה לך ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.