פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץהתוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זהc:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480"הוא מראה את הוידאו והקול בכיףאם אני מריץ את זהc:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.aviאם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקולאם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלוםאם אני מריץ דברים כאלהc:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout "#transcode{vcodec=mp1v,vb=800,scale=1,acodec=mp3,ab=256,channels=2}:duplicate{dst=std{access=file,mux=ts,dst=temp.mpg}}"הוא עושה את עצמו עובד ובתכלס לא שומר כלוםאיך ניתן לשמור באיכות טובה (משהוא שמתאים לסרטים) ובקודק שנפתח טוב ב DVD חדשים / לינוקס אם ffmpeg וכדומה (משהוא בכיוון של mpeg 4 ו xvid)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.