עבור לתוכן

IשאלהI מה ההבדל בין מעבדי PXXX למעבדי TXXX במחשבים ניידים ?

Featured Replies

פורסם

אני פשוט מסתכל גם על דגמי מעבדים ויש שני סדרות,

סדרת PXXX וסדרת TXXX מה ההבדל בניהם?

איך זה משפיע ?

מה סדרת יותר חדשה ?

מה כדאי לבחור כשאני מחליט סופית לקנות מחשב ?

פורסם

הספק בעיקר אולי גם הביצועים ב- P פחותים יותר בגלל הספק נמוך יותר

פורסם
  • מחבר

הספק בעיקר אולי גם הביצועים ב- P פחותים יותר בגלל הספק נמוך יותר

כי אני קורא פה חלק המשאלות של משתמשים כאן, דווקא ראיתי שאמרו שה- T9400 יש לו באמת ביצועים טובים לעומת ה- P8600 שאמרו לי שהוא סדרה טובה גם כן עם ביצועים טובים ושסדרת ה- P היא יותר חדשה..

אבל סתם המרצה שלי אמר לי שעדיף לקחת את סדרת ה- T אז אני כבר אוכל כאפות רציניות :(

פורסם

אם רוב הזמן אתה מחובר לשקע החשמל אז עדייפ לך T

כי אז תריווח ביצועים יותר טובים

פורסם

איזה פרמטרים ? מהירות ? גודל מטמון ? תדר באס ? ככל שאלה גבוהים יותר ככה המעבד חזק יותר. הדבר השני שאתה מסתכל אחרי זה הוא ה TDP שזה מדד לכמה חום פולט המעבד, יותר נמוך יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

למה לא להכנס לפה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194614.msg2965759#msg2965759

לפני שאתה פותח דיון?

יש הרבה מידע בסטיקי, תקרא אותו, ואם יהיו לך שאלות נוספות תרגיש חופשי לשאול כאן ונעזור.

קראתי את זה ידידי, זה בדיוק העניין שהבנתי רק חלק מהדברים.

בגלל זה פתחתי דיון חדש, רק שתדע שקראתי את זה לפני שפתחתי את האשכול זה לא שפתחתי מבלי שקראתי.

בטבלת הסדרות כמ סוגים של מעבדים טובים, זה העניין שאני לא ידוע איזה באמת הכי חדיש ושכדאי לקנות[br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 12:07:16

איזה פרמטרים ? מהירות ? גודל מטמון ? תדר באס ? ככל שאלה גבוהים יותר ככה המעבד חזק יותר. הדבר השני שאתה מסתכל אחרי זה הוא ה TDP שזה מדד לכמה חום פולט המעבד, יותר נמוך יותר טוב.

הכוונה שלי היא רק מבחינת הסדרות PXXX/TXXX לא מבחינת גודל מטמון,תדר באס,מהירות וכו'.

כי את הפרמטרים האלה כבר לקחתי בחשבון ובדקתי אותם.

אני שואל רק לגבי הסדרות האלה ;D

פורסם

אילו עוד הבדלים בדיוק נראה לך שיש... בכל מקרה, יש שם גם את שם סדרת האב שכל דגם ספציפי נגזר ממנו (למשל "Penryn-3M", "Penryn" וכו') וגם תאריך יציאה של כל מעבד. הפנריין יותר חדש / עדכני מהמרום.

פורסם
  • מחבר

אילו עוד הבדלים בדיוק נראה לך שיש... בכל מקרה, יש שם גם את שם סדרת האב שכל דגם ספציפי נגזר ממנו (למשל "Penryn-3M", "Penryn" וכו') וגם תאריך יציאה של כל מעבד. הפנריין יותר חדש / עדכני מהמרום.

אוקיי, ז"א Penryn יותר חדש,

Merom הכי עדכני ?

פורסם

רק אם יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים