עבור לתוכן

דיל למצלמה .האם זה שווה את המחיר ?! או ש..עובדים עלי בעיניים ?!

Featured Replies

פורסם

היי ...

זאת המצלמה שאני חולם עליה בזמן האחרון.... :xyxthumbs:

CANON EOS Rebel XSi 450D Digital SLR

מצאתי דיל של המצלמה שאני רוצה באתר איביי(E-bay) ואני לא יודע אם זה באמת ד-י-ל או שזה "דיל" (עבודה בעיניים) :nixweiss:

הערכה כוללת : גוף המצלמה, עדשה קנון 28 מ"מ-90 מ"מ , עדשה 75מ"מ-300מ"מ, Wide Angle Lens, 2X Telephoto Lens,

16 GB של כרטיס זיכרון, תיק גדול SLR, תיק Long Nose - Light Travel ,תיק\מזוודה קשיחה לכל העדשות והמצלמה, פלאש, 2 UV פילטר,

2 חצובות:אחת גדולה והשניה מיני חצובה לשולחן, וכל השאר זה שטויות(קורא כרטיסי זיכרון,ערכת ניקוי,וכל שאר זה האביזרים שמקבלים בקיט המקורי)

כל-כך הרבה דברים, שמצד אחד אני אומר לעצמי שמצאתי אחלה עיסקה ומצד שני זה ניראה לי קצת יותר מידי מוזר באיך שהם מציגים את הכל ...

זה הקישור שנימצא באתר איביי...תוכלו לראות את הכל ביותר פרטים.

http://cgi.ebay.com/CANON-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-4-lens-12gb_W0QQitemZ130272474691QQihZ003QQcategoryZ31388QQcmdZViewItem

המחיר:900$ כולל מישלוח חינם בתוך ארה"ב (וזה מצויין לי כי אני גר בארה"ב).

רוב הדברים שיש בערכה זה דברים שאני גם ככה התכוונתי לקנות\להשתמש..

האם זה שווה וכדאי ללכת על זה, או שעדיף לקנות את הכל בניפרד ואז יצא לי יותר זול.!?!

פורסם

Power seller, מעל 4000 מכירות, פאקינג 100% פידבק חיובי.......

אתה עוד פה? לך תקנה כבר!

פורסם
  • מחבר

Power seller, מעל 4000 מכירות, פאקינג 100% פידבק חיובי.......

אתה עוד פה? לך תקנה כבר!

חחח...

כן,ראיתי את הפידבק שלו ...

אבל הערכה שהוא עשה שווה את המחיר ?

פורסם

מלבד המצלמה (המצויינת), רוב הפריטים האחרים הם ערימה של ג'אנק גנרי או לא רלוונטי (שתי העדשות של קנון הן דוגמה לכך). אני יכול להכנס לפרטים, אבל זה די מיותר. יש דיונים קודמים בפורום על קיטים דומים. רק לחפש. עריכה: הנה דוגמה אחת לדיון כזה.

אם יש לך $900 לקיט מבוסס 450D, זה הקיט שאתה רוצה. רק תוסיף תיק ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

מלבד המצלמה (המצויינת), רוב הפריטים האחרים הם ערימה של ג'אנק גנרי או לא רלוונטי (שתי העדשות של קנון הן דוגמה לכך). אני יכול להכנס לפרטים, אבל זה די מיותר. יש דיונים קודמים בפורום על קיטים דומים. רק לחפש.

אם יש לך $900 לקיט מבוסס 450D, זה הקיט שאתה רוצה. רק תוסיף תיק ואתה מסודר.

אז אם ככה וסליחה שאני נודניק, אני מנסה להבין את כל עיניין העדשות וזה לא הכי קל...

מה יותר כדאי בישבילי בתור אחד שרק נכנס לתחום??

18-55mm IS Lens & 55-250mm או 28-90mm & 75-300mm ? לא הבנתי למה העדשות בקיט באייביי לא טובות ...

פורסם

ה-18-55 IS וה-55-250 IS הן עדשות מודרניות, מיוצבות, עם איכות אופטית מעל לממוצע (בשביל עדשות קיט) ועם טווח שימושי שצידו הרחב מקביל (במצלמה כמו ה-450D) ל-29 מ"מ על פילם. החסרונות העקריים שלהן הם בכך שחיבור הביונט שלהן עשוי מפלסטיק ושהן מגיעות ללא מגן שמש.

ה-28-90 וה-75-300 הן עדשות מיושנות, ללא מייצב, עם איכות אופטית ירודה שאולי הספיקה לפילם אבל מאכזבת מאוד על מצלמות דיגיטליות, ולא פחות גרוע - אין להן צד רחב סביר. 28 מ"מ מקביל ל-45 מ"מ על פילם, לא רחב ולא שימושי.

אגב, אתה נעול על ה-450D? אם לא, אז עדיף להתחיל את הדיון מחדש, עם השאלון השני שבדף הזה.

פורסם
  • מחבר

תאמת דיי נעול על קנון ....חשבתי אולי ניקון ....אבל....לא יודע אין לי מושג מה ההבדל שין שתייהם ...הבנתי שהם כמעט אותו הדבר

פורסם

הבנת לא נכון. לכל חברה יש יתרונות וחסרונות, והדרך הנכונה לבחור בינהן היא לבדוק את הצרכים של הצלם מול הציוד שעונה לצרכים האלה בצורה הטובה ביותר מבלי לפרוץ את התקציב. המותג לכשעצמו הוא אחד הפרמטרים הפחות חשובים בעיני. לא מצלמים עם המדבקה שעל המצלמה.

אם אתה רוצה לבדוק את הנושא בצורה רצינית ולהיות בטוח בבחירה שלך, מלא את השאלון ונמשיך משם. אם לא, לך על הקיט של ה-450D+18-55+55-250. הוא קיט טוב מאוד, אבל לא בהכרח האופטימלי בתקציב הזה. כאן בדיוק נכנס נושא הצרכים, ואותם אי אפשר לנחש מבלי שתענה על השאלון.

פורסם
  • מחבר

שאלון לקניית מצלמת DSLR

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 900$

האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן

האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?

תלוי לאן אני יתפתח עם התחום ...אולי אני אקנה עוד עדשה וציוד לצילום מאקרו. כרגע אין הקצאה לסכום מסוים.

האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה?

היות ואני גר בארה"ב ...אז בוודאי שכן ..אבל רק את הציוד המשלים .

האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט.

לא

אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

עדיין אני לא יודע לאן זה יוביל אותי ...מה שכן אני מתכוון לצלם הכל ..אני פשוט אוהב לצלם.

האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב?

מתכוון לצחם חיות..אם במעופה או על הקרקע.

האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאילו תנאי תאורה?

ספורט....אמ.....לא ניראה לי ..

האם אתה מתכוון לצלם פורטרטים? כמה חשוב לך לקבל עומק שדה מצומצם?

ניראה לי שחשוב, הכל בגדר של תחביב

האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).

אולי לפעמיים, אבל לא ניראה לי שאני מתכוון להשקיע על זה בציוד נוסף....(תאמת תלוי במחיר)

האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.

כן,בוודאי . תאמת בקשר למחירים אני גר בארה"ב אז המחירים פה די זולים בהשוואה לארץ ובמיבחר עצום

האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 ויותר לפלאש חדש.

האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?

חשוב לי גם הפלאש החיצוני !

האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

כן,אולימפוס SP-310 ....ומה חסר בה.....את התחושה לצלם כמו מקצוען ...את השליטה על איכות התמונה... את השליטה על איך התמונות יצאו, אין אפשרות להחליף עדשות , מצלמה די פשוטה והגיע הזמן להתקדם.

האם אתה מתכוון להדפיס את התמונות או לצפות בהן על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?

אני מאמין שרק על גבי מסך ..ואם עוברים להדפסה אז תמונה בגודל הסטנדרטי יספיק בהחלט ...

מהו טווח העדשה (או העדשות) במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים.

אין משהו ספציפי ....משהו שיהיה לי טוב להתחיל איתו בתחום,שיהיה לפחות עד ה 300מ"מ.

וניראה לי הכי נכון שזה יהיה מוחלק ל2 עדשות

האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע?

נעול על קנון,450D, למה ....לא ממש יודע ...

אבל גם הצצתי לצד של הניקון ..באותה רמה ...

אילו מן התכונות הבאות קריטיות לך, אילו חשובות ועל אילו אתה יכול לוותר:

קצב אש גבוה - ציין את כמות התמונות בשניה (בד"כ 3 עד 5)

חשוב

צילום רצפים ארוכים מ-5 תמונות מבלי שהמצלמה תעצור כדי לכתוב את התמונות לכרטיס

לא חשוב

מייצב תנועה מובנה במצלמה (שעובד עם כל העדשות) מול מייצב תנועה בעדשות (שמייצב גם את התמונה בעינית)

עינית גדולה מהממוצע

תצוגה חיה (צילום באמצעות מסך ה-LCD במקום)

מעדיף שיהיה

נקודות פוקוס מוצלבות נוספות למרכזית

פנס עזר לפוקוס באור חלש (AF assist)

עדשות עם מנוע פוקוס שקט

חשוב

אפשרות לגריפ

מסך מסתובב

מצב צילום ווידאו

לא חשוב ..בשביל זה יש מצלמת וידאו.

כמות פיקסלים

12MP ומעלה ..

יצרן

קנון או ניקון

אחריות יבואן רשמי מול יבואן אפור

לא חשוב ..קונה את המוצר בארה"ב...

תודה מראש אסף

וחג חנוכה שמח !!!

זהו , אני מקווה שעכשיו תוכלו לעזור לי יותר

פורסם

אם חשוב לך שתהיה במצלמה תצוגה חיה אז לניקון אין מה להציע לך, כי אין להם מצלמת DSLR שכוללת את התכונה הזו ושנכנסת לתקציב ביחד עם שתי עדשות מקבילות לאלה של הקנון. לחברות אחרות (פנטקס, סוני, אולימפוס) יש מגוון יתרונות, ובהרבה מקרים גם תמורה לכסף טובה יותר, אבל כל עוד אין לך עדיין הגדרת צרכים ממש מדוייקת אני לא חושב שיש לך סיבה להכנס למסע חיפוש ארוך אחר מצלמה אחרת. ה-450D היא מצלמה טובה מאוד, שתי העדשות נותנות תמורה גבוהה לכסף, וסביר שלא תוכל ממש לפספס עם הקיט הנ"ל. בקיצור, תתחדש! :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על כל האינפורמציה !!!!!

מזל שאמרת לי על העדשות ..עם ה IS בכלל לא שמתי לב שבקיט באייביי אין להם את האופציה הזאת .

אז,

ניראה לי שאני הולך על הקיט של H&B גם מחיר סביר וגם תמורה טובה לכסף..

בכל מקרה,המון אבל המון תודה .הייתי ממש מתאכזב אם הייתי קונה עדשות מדגם ישן יותר. :kopfpatsch:

שוב,

תודה רבה !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתה מהם בסוף? היתה בעיה כלשהי עם זה?

אני חושב גם לקנות מהם...

פורסם
  • מחבר

קניתה מהם בסוף? היתה בעיה כלשהי עם זה?

אני חושב גם לקנות מהם...

בסוף קניתי באיביי קיט עם עוד כל מיני תוספות בחנות שנקראת :"I BUY PALSMA" הקיט כולל רק את עדשת הקיט 18-55MM IS

ובB&H קינתי את עדשת 55-250MM IS.

לא הייתה שום בעייה,החשש הראשוני היה כי לא הבנתי כלום בנושא .

אחרי יומיים קיבלתי TRACKING NUMBER והחבילה כבר בדרך :D

בB&H השרות קצת יותר מהיר מהאייביי..

פורסם

אם אפשר מידע אם החבילה הגיעה למכס מע"מ וכו', אשמח לשמוע פרטים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אפשר מידע אם החבילה הגיעה למכס מע"מ וכו', אשמח לשמוע פרטים :xyxthumbs:

ת'אמת לא יהיה לי מושג כי אני גר בארה"ב ...

אבל לפי מה שהבנתי פה בפורום אין מכס על ציוד צילום רק מע"מ 16.5%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים