עבור לתוכן

בעיה-הממחשב נתקע במשחקים מסויימים אחרי זמן לא קבוע.

Featured Replies

פורסם

אני משתמש עם המחשב שבחתימה שלי עם כרטיס מסך 4870 ויש לי בעיה שבמזחקים מסויימים אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את FAR CRY 2 זה היה נתקע. לפעמים אחרי עשר דקות לפעמים אחרי שעתיים.אם אני לא טועה זה קרה אחרי שהתקנתי הוטפיקס לבאגים שהיו בפארקריי 2 לכרטיסי מסך של ATI מסדרת 4XXX זה סידר את הבאגים הצבעים ועבד סבבה אבל כנראה מאז המחשב נתקע לי בכמה משחקים מסויימים זה היה סביל כשזה היה רק וורקרפט 3 והתוספת אבל זה קרה בעוד משחק פתאום וזה גם התחיל לחרפן כי זה נתקע בפתאומיות כשבמסך התמונה נהיית כזה קוביות של שאריות מהתמונה האחרונה ושאריות של קוביות בצבעים לא ברורים והכל היה נתקע כך שחייבים לעשות ריסט... התקנתי ממש לא מזמן ג'י טי אי 4 וגיליתי שאני לא מצליח לשחק יותר מחמש דקות במקרה הכי טוב וזה קורה המחשב נתקע וזה מחרפן כבר. מחקתי את הדרייבר מחקתי גם את את ה"הוטפיקס" והתקנתי את הדרייבר האחרון מחדש ועדיין נשארה הבעיה ואין לי מושג מה לעשות וממש לא בא לי לפרמט אני ממש ישמח אם מישו יעזור לי איזה רעיון לבעיה או משו... תודה רבה.

פורסם

joniar, אתה חייב דחוף להכיר את המקש enter במקלדת ולמוד לפסק כי פשוט מאוד קשה לקרוא את מה שאתה כותב.

הבעיה שאתה מציין פה מעידה קודם כל על טמפרטורות חריגות בכרטיס מסך וזה מה שעליך לבדוק כדבר ראשון.

פורסם
  • מחבר

חשבתי כמוך בהתחלה. קיצר מסתבר שהבעיה המחורבנת הזאת מוכרת... קצת יותר ממה שחשבתי.

הייתי צריך לעדכן את הביוס,בחלק מהכרטיסים של שפיר מדרת 4870 יש את הבעיה הזאת. עדכנתי את הביוס וזה סבבה.

אם מישו צריך הנה לינק : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2218628

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים