עבור לתוכן

ממי אתם מעדיפים לקנות ? כנסו להצביע

סקר ממי אתם מעדיפים לקנות? 1,334 הצבעות

1. 1. סקר ממי אתם מעדיפים לקנות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

sky pc - שירות טוב. אך אני ממליץ על TMS שירות מעולה [והם מבינים במחשבים לא כמו חנויות אחרות] ושאתה מזמין מוצר הוא מגיע כמו אוצר.

כמה סקרים -זה עוד מעט יעקוף את המונה . :o

TMS FAIL. שירות יותר גרוע מ KSP.

פורסם

אני קניתי את המחשב שלי לפני כ-3 שנים בערך בנועה, והשירות שלהם מעולה!!

היו בעיות והכל והחליפו הכל בלי שום חיוב ובמהירות האפשרית.

פורסם

TMS FAIL. שירות יותר גרוע מ KSP.

תן בסיס לפחות , בלי לזרוק טענות באוויר.

פורסם

סיפור קצר על TMS :

קניתי מאוור Zalman ZMF3 שאמור להגיע עם חיבור שישלוט במהירות המאוורר, המאוורר עלה 57 ש"ח.

הגיע אלי לאחר כשבוע+ [כל המוצרים שהזמנתי מ SKYPC הגיעו במקרה הגרוע תוך יומיים] אני פותח את המאוורר ואין חיבור, כלומר עובד תמיד על מקסימום ומרעיש.

התקשרתי אליהם, אמרו לי ישלחו לי את החיבור. עבר שבוע, לא שלחו. התקשרתי שוב, אמרו "אהה אנחנו בדיוק עוברים חנות, תתקשר עוד שבוע שנתארגן". עבר שבוע, התקשרתי שוב, אמרו לי בעקבות המעבר לחנות החדשה אנחנו מסתדרים יקח קצת זמן אבל תוך יומיים שלושה שולחים לך, עברו השלושה ימים התקשרתי שוב, אמרו לי אין את המעביר הזה ואין מה לעשות. FAILs.

פורסם

את המחשב הקודם קניתי בנועה מחשבים.

לא היו בעיות מיוחדות, אבל גם לא שירות יוצא דופן..

ההארד דיסק שבק חיים (אחרי פחות משנה), נשארתי כחודש בלי הארד דיסק, בגלל שלא היה להם במלאי את הדגם (ונסיעות, כמובן - עליי, מרחק של כשעה מביתי).

לכן, את המחשב הנוכחי, קניתי בחנות השכונתית (הרכבתי את המפרט באתר של נועה, הבאתי לחנות, ולהפתעתי היה לו את הכל ובאותו מחיר פחות או יותר).

בינתיים אין בעיות.

פורסם

תלוי מה זה.

מתכלים(דיו, דיסקים וכו') - כל המוזיל הרי זה משובח, מצידי שיהיה גם KSP/Ivory.

היקפי - תלוי במה מדובר, בדרך כלל באג. אלא אם מדובר במשהו יוצא דופן אז המחיר שלהם הוא לרוב לא הרבה יותר גבוה משל רוב החנויות והשירות שלהם מעולה(לפחות מהניסיון שלי בסניף ליד הבית).

רכיבים פנימיים - באג או אחת מכמה חנויות אחרות שיש לי ניסיון חיובי איתן ולא סביר שהן יקרסו בעוד יומיים, איפה שהכי זול.

משחקים - אלא אם יש מבצע באיזושהי חנות או שמדובר ברכישה קבוצתית אז באג או מדיה גיים.

פורסם

מתכלים וציוד היקפי - KSP או אייבורי. אני מעדיף מKSP וקונה שם .

מסך/נתב - פנדה מחשבים. אם ההפרש בינם לבין KSP מעט מעדיף מהם.

מחשב / רכיבים - יותר מ5 שנים לא קניתי מחשב חדש. את הנוכחי שידרגתי בקנייה ברשת יד שנייה.

פורסם

הכי הרבה מפנדה.

וגם TMS ונועה

פורסם

הייתי ממליץ באותה הזדמנות גם על נועה מחשבים שנותנים שירות מעולה

באמת מכל הלב , מת על החנות הזאת

הייתי גם ממליץ על סקאי פי סי האדיבים

tms? הבאים בתור , ננסה גם אותם

פורסם

יש לי ניסיון מאוד טוב עם: Zigzag2000, פנדה ונעה. האמת שגם KSP לא עשו כל כך הרבה בעיות(לי לפחות) וקניתי אצלם די הרבה.

פורסם

אני ממליץ על IQPC מבחינת שירות אדיב מקצועיות ומחיר טוב.

וכן על SKYPC אותו כנ"ל רק שלאחרונה הרגשתי שיש ירידה בשירות (זו דעתי האישית).

פורסם

אני ממליץ על פנדה.

KSP עשו לי רק בעיות, גם בקניית מאווררים אצלם :\

פורסם
  • מחבר

אני מאוד רוצה לדעת מי הצביע ivory ולמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים