עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד בסביבות 6K-6.5K .

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות מחשב בתקציב דיי גבוה.. אז לפני שאני אגש, רציתי חוו"ד נוספת... ;D

בעיקרון חשבתי על HP Pavilion DV5-1190‎

המטרה של המחשב היא ללימודים אבל גם משחקים פה ושם..

אשמח לשמוע את דעתכם.... הייתי מעלה את המפרט שלו אבל נראה לי שזה סתם יעמיס את ההודעה...

אז: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html

תודה מראש.. :)

פורסם

על אילו משחקים מדובר? האם אתה מתכנן לקחת אותו איתך ללימודים?

פורסם
  • מחבר

זה גם ללימודים וגם לעבודה.. -להעביר שעות מתות (ויש הרבה כאלה)

על המשחקים לא כל כך חשבתי עדיין אבל PES2009 או משחק SHOOTER כלשהו יכול להיות נחמד..

אני לא מכור למשחקים וזו לא המטרה העיקרית..

אבל החלטתי לפנק את עצמי עם תקציב שכזה.. :D

פורסם

העניין הוא שכרטיס מסך ברמה שבחרת בא עם הרבה חסרונות ולא רק יתרונות. קודם כל, אתה מתפשר כאן על הניידות (זה מחשב של 15.4" שלא הייתי ממליצה אם אתה הולך להסתובב איתו) ועל חיי הסוללה (כרטיס מסך כזה אוכל סוללה). בנוסף, אם אתה מסתכל על מחשבים בלי כרטיס מסך נפרד אתה יכול לבחור במחשבים עם איכות בניה הרבה יותר טובה (עסקית) במקום.

מהצורה שבה אתה מתאר את עניין המשחק לא נשמע לי שזה ייעוד משמעותי מאד ולכן אולי כדאי לך לשקול האם אתה לא מעדיף להתפשר על זה לטובת איכות גבוהה יותר, חיי סוללה טובים יותר וניידות גבוהה יותר.

אם אתה בכל זאת רוצה מחשב עם יכולת משחק גבוהה אז ה-dv5 הוא כן אופציה טובה אבל הייתי בוחרת דווקא בגרסא עם ה-P8400, ה-T9400 נראה לי מיותר כאן. ניתן להשיג את אותו הדגם גם עם כרטיס מסך בסיסי יותר שיתן לך יכולת משחק מידי פעם, יעלה פחות ויצרוך פחות סוללה. אישית הייתי ממליצה לך להסתכל על מחשבים קטנים יותר אם אתה הולך על האופציה של כרטיס מסך בסיסי (כרטיס מסך ברמה שך ה-9600m GT קשה למצוא במחשבים קטנים יותר).

השאלה היא מהם סדרי העדיפויות שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה.... :)

אז ככה:

אני לא אקח פחות מ 4"15... הניידות שלי לא תהיה על הגב, האוטו יסחב תמחשב..

וחוץ מזה, בכל מקום בו אני מתכנן להשתמש בו יהיה לי שקע חשמל..

אני כן רוצה מחשב עם יכולת משחקים גבוהה.

דרך אגב, ההבדל בין ה DV5 ל P8400 הוא 500 ש"ח.. ובאמת הציעו לי ת 8400 אבל אני חושב ששווה להשקיע עוד טיפה

למעבד + כ. מסך יותר חזקים..

אגב, אני לא נעול על ה HP.. אם יש משו יותר טוב במחיר הזה אני גם אשמח לשמוע....

:xyxthumbs:

תודה.

פורסם

אם זה מה שאתה רוצה אז ה-dv5 זה מה שאני הייתי בוחרת אם כי אישית אני לא רואה סיבה להשקיע עוד 500 ש"ח בהבדל בין המעבדים שיהיה בלתי מורגש. ההבדל בכרטיסי המסך יהיה מורגש מאד אבל הגרסא שעליה דיברתי מכילה גם היא את ה-9600m GT .

למשל זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717381

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה רבה. עזרת לי מאוד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים