פורסם 2003 ביולי 222 שנים יש לי CDROM של ASUSצורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDEHD אחד של WD 40 GBHD של WD 60 GBועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GBאין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;Dעכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם.כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים :צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA)ו HD של MAXTORאני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה,ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד?וזה אפשרי בכלל?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים יש לך חמישה התקנים {כאשר הצורב הוא ide, למה אסוס? liteon עדיף..} אי אפשר לחבר חמישה התקני ide ללוח, רק אם יש לך raid...לא ממש הבנתי את השאלה, אתה יכול לחבר שלושה הרד-דיסקים וcd אחד בקלי קלות, ואת הצורב ל scsi אם אתה קונה צורב ide תהיה בעיה...**** ישנם שני בקרי IDE בלוח {בלי raid...} פריימרי וסקונדי, לכל בקר אתה יכול לחבר שני התקנים {IDE מן הסתם...} מאסטר וסלייב זאת אומרת 2*2=4, אז אתה יכול לחבר עד ארבעה התקני IDE ללוח {שוב, ללא raid}.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים אין ללוח שלך בקר Raid שזה אומר שאתה יכול לחבר עד 4 התקניםאתה יכול לקנות בקר Ide שבא על Pciאו פשוט לוותר על אחד ממהתקנים.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים אז איך הוא יצרוב מדיסק לדיסק? {מבלי להעתיק למחשב...}וזה לא קשור לנושא... {התשובה...}
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מחבר okלצערי אתם צודקים בדקתי וכן אני יכול לחבר עד 4הצורב שלי מז*** אותי אז אני חייב להחליף אותו, אבל מי לא היה רוצה עוד 40 GB?...אתם מכירים חנות אולי שמוכנה לקחת שני הארד דיסקים ולהביא אחד בותו מס' GB של השניים בייחד?או שלוש ולהביא שניים?עם כן בשמחה,ואגב LITE ON לא שווים גרוש, ניסית לא טוב בכלל, ASUS יש להם CDROM מצויין וגם צורב!
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מחבר BSlite on לא עדיף אז דייו PLEXTOR ברור אבל הוא עולה יותרבכלל שלי אמור להיות מצויין אבל בוא נגיד שלא הייתי מנגב את ה*#@ שלי איתו
פורסם 2003 ביולי 322 שנים אם אתה קונה את המחשב עכשיו תבחר לוח אם אחר עם RAID ואם לא תקנה כרטיס שמוסיף לך IDEs
פורסם 2003 ביולי 322 שנים תקנה בקר Promise ATA133 ב-200-250 שקל שיתן לך עוד 4 חיבורים להרדיסקים וסידירומים
פורסם 2003 ביולי 322 שנים תקנה בקר Promise ATA133 ב-200-250 שקל שיתן לך עוד 4 חיבורים להרדיסקים וסידירומיםאל תקנה ואל תחפש מה שהוא אמר יש לך בקרים בסביבות 100 ש"ח הם ATA100אבל זה בסדר, שום התקן שלך לא תומך יותר מזה
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מחבר לא אני כבר החלטתי על משהוא שונה,אני נותן את ההראד דיסקים שלי ה (40 ו 60 GB)מוסיף עוד 250 ש"ח ומקבלWD - 120 GB 8mb Cache 7200rpmוככה יש לי מקום להכלשווה לי?
פורסם 2003 ביולי 322 שנים בטח ששווה לך!!אבל אני ממליץ לך לקנות:Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDDקודם כל זה ATA133, שנית כל, הם אמינים יותר מהWD (גם הם אמינים) אבל MAXXTOR יותר, שוב זה רק לפי דעתי.גם הדיסקים של WD כאלו מצועצעים לפי דעתי בגלל שהם קלים כאלו (במשקל).
פורסם 2003 ביולי 422 שנים לא אני כבר החלטתי על משהוא שונה,אני נותן את ההראד דיסקים שלי ה (40 ו 60 GB)מוסיף עוד 250 ש"ח ומקבלWD - 120 GB 8mb Cache 7200rpmוככה יש לי מקום להכלשווה לי?מצאת מקום שיסכים?אני לא מכיר שום חנות שתסכים לכזה דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.