עבור לתוכן

שתי שאלות לגבי HP DV5-1179ej או HP DV5-1060ej מול נניח DELL או LENOVO מקבילים

Featured Replies

פורסם

1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים.

אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל).

אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים?

2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1060 הוא בכרטיס המסך (ב- 1179: NVIDIA M9600GT וב- 1060: NVIDIA M9200GS), והבדל של כ- 500 ש"ח במחיריהם. בהנחה שאני לא גיימר כבד, האם כדאי להסתפק בדגם ה-1060 או שמומלץ להשקיע עוד כ- 500 ש"ח ולרכוש את ה- 1179?

תודה על תגובתכם

פורסם

אוקיי אז ככה,

עכשיו אני כותב את ההודעה הזאת עם HP DV5 1060ej שנמצא ברשותי כבר חודשיים... אין לי שום תלונה כלפיו ולדעתי הוא נותן תמורה מעולה ביחס למחיר. בקשר לעניין הגיימר... אני גם לא גיימר כבד אבל ה9200 הרבה יותר ממספיק לי ויכול להריץ כל משחק מחשב כיום באיכות טובה (אולי חוץ מcrysis). ה9600 לדעתי מאוד מיותר - גם בגלל שלדעתי אתה לא צריך אותו וגם בגלל העובדה שחיי הסוללה שלך יתקצרו אם תקח אותו (ההספק שלו יותר גבוה ולכן החשמל שהוא דורש גבוה).

בהצלחה.

פורסם

ובהנחה שה9200 כבר נמתח עד קצה היכולת שלו כרגע עם משחקים,אם יש לך את הכסף ה9600GT יספק תמורה הולמת יותר..אם אתה רוצה לשחק עם הגדרות תצוגה בכל משחק שתעלה אז אתה יכול להסתפק ב9200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים