פורסם 2003 ביולי 222 שנים ההרדיסק שלי לא מגיב ועוסה רעשים של קליקים !!בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לאסות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבד ופיתום אחרי כמה פעמים שהוא ניתקה הוא הפסיק לעבוד יותר נכון המחשב מזהה אותו אבל הוא ניתקה ועוסה רעש של קליקים :'( :'( :-\ :-[ ???ההרד דיסק הוא של QUANTUM 30 גיגה ויש לי שתי שאלות האם הפשר לתקן איפו שהוא ?ואיך זה יכול להיגרם האם זה אני אסיתי משהוא או שזה בה ככה כי ההרד דיסק הזה שלחו לי מקנדה והוא היה חדש לגמרי וזה הפעם הראשונה שאני הפעלתי אותותודה רבה רבה מראש
פורסם 2003 ביולי 222 שנים הרד דיסק דפוק מהבית חרושת חבר אין מה לעשות הקליקים זה נסיון של הראש של ההרד דיסק לקרוא ולכתוב הוא מנסה ולא מצליח יתכן שבדרך לארץ הוא נפל למישהו ואז הוא נדפק הראש לא יושב במקום טוב.אתה רואה מה הבעיתיות פה אין אחריות אין אבא או אמא עכשיו נשאר לדבר ללמפות. ;D
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר ואללה בססהאבל למה הוא עבד ליפני זה ופיתום הוא הפסיק לעבודזה יכול להיות ביגלל שאסיתי לו פורמט לא בסדר או משהוא כזה?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים בהתחלה הכל היה בסדר היתקנתי וינדוס ועוד כמה תוכנות ופיתום ההרד דיסק התחיל לעשות קולות של קליקים מוזרים אבל הוא עדין עבדההרד דיסק מת. ששמעת את הקליקים האלו והוא עדיין עבד זה הוא גסס עד שמת.נצל את האחריות אם יש אם אין תיקנה חדש.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים ואללה בססהאבל למה הוא עבד ליפני זה ופיתום הוא הפסיק לעבודזה יכול להיות ביגלל שאסיתי לו פורמט לא בסדר או משהוא כזה?אין קשר לפורמט, הוא התקלקל מעצמו.לדעתי לא תקבל אחריות על HD כזה ישן, אבל אתה יכול לנסות.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים תפתח את המחשב ותסתכל על תאריך היצור שלו אם הוא פחות מ3 שנים יש מצב שאתה יכול לקבל עליו אחריותתחפש על ה HD מדבקה של איזה יבואן הביא את הכונן ואם הוא קיים עדיין ויש שלוש שנים אחריות אתה מסודר.נ.בכאןhttp://extranet2.maxtor.com/servlet/WebAdapter?awEventName=WarrantyStatus::WebRequestאתה יכול למצוא אם יש לדגם שלך אחריות או לא
פורסם 2003 ביולי 322 שנים יש תוכנה שקוראים לה Active SMART, היא אמורת לך מה מצב ההארד דיסק שלך אם הוא תומך ב S.M.A.R.T. זה יהיה מאד מעניין מה התוכנה תגיד על ההארדיסק שלך. ;D
פורסם 2003 ביולי 322 שנים בעעע :'( תגיד אתה עושה (עוסה) את זה בכוונה ?? כואב לי בעיניים לראות שגיאות כתיב כאלו.. תקרא ספרים דחווווף, תלמד משהו לא יודע בעע!! אני רואה פה ממש הרבה, טעויות מציקות כאלות בכתיב, אנשים דיייי תשכילו את עצמכם ! בקשר להארדיסק אין לי ממש מה לומר.. תכניס אותו למקפיא ל10 דקות אולי זה יציל אותו (הציל את שלי מנפילה !!) תנסה לא יזיק !
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מעניין אותי איך הגעת לפיתרון כזה מלכתחילה...שמתייאשים מנסים את כל הדברים הטפשיים... מנסיון
פורסם 2003 ביולי 422 שנים מחבר שמע אחי !דבר ראשון עיברית זה לא שפת אם שלי ואולי ביגלל זה יש לי כמה שגיעותאבל אם אנעסה בדיקת אי קיו אני לא אראה אותך אפילו במרה האחורית אבל שיהיה ואני בסך הכל שאלתי שאלה ולא שעלתי לגיבי השגיעות כתיב שלי!!ובאמת תודה רבה רבה לאנשים שעזרו לי ולא העירו לי על שגיעות כתיב!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.