עבור לתוכן

בחירת ספקית אינטרנט

Featured Replies

פורסם

מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות:

012 ונטוויזן.

יש למישהו המלצות?

פורסם

בב"ל?

פורסם

רק בזק גם תשתית וגם ספק

פורסם

לפי דעתי זה תלוי בכושר הרצון שלך ובסבלנות שלך.

תכלס אתה מתחייב כל פעם לשנה אחת. לכן מה שצריך לעשות זה לקחת את החברה שמציעה את המחיר הזול ביותר בהתחלה לשנה ניסיון ואז כל שנה לבקש להתנתק עד שיתנו לך להמשיך באותו סכום. יש כמובן לשים לב כי הם מעלים את המחירים בצורה אוטומטית לאחר שנה.

הכי חשוב זה לא להתפתות למבצעים שנותנים לך עכבר מתנה וכאלה ואל כאלו שאתה מתחייב לתקופה ארוכה (אלא אם המחיר נשאר קבוע ונמוך)

חשוב לציין כי יש מבצעים של יס+בזק בינלאומי והוט+אינטרנט של הוט כמובן - זה גם שיקול.

לי יש בזק בינלאומי וגם מבחינת שירות (לא שהשתמשתי בשירות שלהם הרבה) הוא טוב.

תהנה

פורסם

אפשר להתחייב גם לחצי שנה, וגם ל-3 חודשים, וגם לא להתחייב בכלל (אבל אז המחיר גבוה יותר).

"שנה ניסיון" הוא זמן ארוך מאוד. אם תיתקל בבעיות של איטיות, חסימת P2P וכדומה, כבר אחרי חודשיים תתחנן להתנתק ולעבור ספק.

פורסם

אני הייתי מנסה את שתי הספקיות בתכנית ללא התחייבות, כמה ימים אצל כל ספקית כדי לבדוק מי מהן מתאימה לצרכים שלך.

פורסם

לי יש בזק בינלאומי ואין לי שום חסימות. עובד מצוין, דווקא שמעתי שחברות אחרות עושות זאת.

ואין דבר כזה עולה יותר. שואלים כמה זה לחודש אם מתחייבים לשנה ואז מבקשים את אותו המחיר לנסיון של שלושה חודשים. זה הכל.

עכשיו, תכלס, כולם אותו דבר, הכל שאלה של כסף. צריך לראות מי מציע הכי פחות וזהו וכל שנה לבקש את אותו מחיר ואם לא אז מתנתקים

פורסם

גם בזק בינלאומי מבצעת חסימות (או יותר נכון הגבלות תעבורה). זאת עובדה, על סמך הניסיון האישי שלי ושל משתמשים אחרים.

רק שהם עושים זאת, כרגע, הכי מעט משאר החברות, וחלק גדול מהמשתמשים לא נפגע מזה בכלל, או נפגע רק חלק קטן מהזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים