עבור לתוכן

ANTEC 2480 עם ספק מקורי ו-8800GT OC. מתאים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב HTPC עם מארז וספק מקורי של ANTEC 2480. הספק כוח מאוד שקט ומאוד חשוב לי שהמצב ישאר כך. העוצמה שלו היא 380W, לא יודע כמה אמפר.

רכשתי מסך טלויזיה חדש אשר הולך לרוץ על 1920*1080. לכן אני מפסיק להשתמש בכרטיס מסך המובנה ומעביר את ה-8800GT מאחד המחשבים בבית ל-HTPC.

המחשב הוא AMD4800+, 780G,2GBCL4,500GB. + כרטיס מסך 8800GT.

השימושים של המחשב הם לגלישה (IDLE), לסרטים (MIDDLE) ומשחקים (LOAD).

האם הספק המקורי יספיק?

האם הספק ירעיש יותר במצב IDLE עקב הוספת כרטיס המסך? במצב LOAD לא מעניין אותי אם יהיה רעש, העיקר שהספק לא יהרס והמערכת תשאר יציבה.

האם הכרטיס מסך יספיק למשחקים מתקדמים בהגדרות בינוניות ומעלה ברזולוציה הזו?

תודה.

פורסם

למה לדבר באוויר כשאתה יכול בשכמה דקות לבדוק את זה?

פורסם
  • מחבר

למה לדבר באוויר כשאתה יכול בשכמה דקות לבדוק את זה?

כי אני מפחד לעשות נזק בלתי הפיך. חוץ מזה, אני לא בדיוק יודע לעשות את זה לבד :)

פורסם

הספק הזה אמור להחזיק את זה. סביר להניח שירעיש יותר לא רק בגלל המאמץ אלא גם בגלל המארז הצפוף והחם (גם הציפסט רותח בלוחות האלו). הרי לא תקנה ספק רק כדי להיות בטוח שזה יהיה מספיק שקט. רק אחרי שיתקינו לך תדע באמת ואז במידת הצורך תחליף ספק.

פורסם
  • מחבר

הספק הזה אמור להחזיק את זה. סביר להניח שירעיש יותר לא רק בגלל המאמץ אלא גם בגלל המארז הצפוף והחם (גם הציפסט רותח בלוחות האלו). הרי לא תקנה ספק רק כדי להיות בטוח שזה יהיה מספיק שקט. רק אחרי שיתקינו לך תדע באמת ואז במידת הצורך תחליף ספק.

אני מתנצל,

יכול להיות שלא הדגשתי את הנקודה, המחשב קיים כבר אצלי בבית ומתפקד כשמחשב HTPC לכל דבר. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך.

האם הוא בכלל יכנס? כי המארז לא גדול.

האם ירעיש יותר? כי כרגע כל המערכת ממש שקטה. אני לא רוצה להחליף את הספק, כי זה דורש הוצעות נוספות, אולי כרטיס מסך אחר... הבעיה היא FHD.

פורסם

780G אמור להריץ בלי בעיה 1080P, וגם המעבד שלך לא כזה חלש, אז אנ יבטוח שהוא יכול להסתדר עם זה.

אני לא חושב שבכלל יש צורך בכרטיס אחר.

פורסם
  • מחבר

780G אמור להריץ בלי בעיה 1080P, וגם המעבד שלך לא כזה חלש, אז אנ יבטוח שהוא יכול להסתדר עם זה.

אני לא חושב שבכלל יש צורך בכרטיס אחר.

אני רוצה להריץ עליו משחקים, זו הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים