עבור לתוכן

מעונין בהמלצה לספק (המפרט בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי

מחפש ספק כח במחיר סביר (לא יותר מ-500 שקל) שיספיק למפרט הבא:

מעבד Intel Core 2 Quad Q9550

לוח ASUS P5Q

זכרון 8GB DDR2 800

כ. מסךGeforce 9600GT

2 הארד דיסקים SATA

תודה :)

פורסם

המפרט הזה ממש לא דורש הרבה, לך על SEASONIC 400W.

פורסם

במחשבה לעתיד .במידה וירצה להחליף כרטיס מסך ליותר מתקדם

פורסם

לא מכיר את הספק לעומק

אבל 5 שנים אחריות נשמע מעולה

פורסם

הפרו 425 גם בא עם 5 שנות אחריות וגם ה VX

ה"סיילנט" לא שקט :silly:

גם זו נראית כמו אופציה לא רעה אם כי אני לא חושב שיותר טובה מה 425 פרו

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7310

פורסם

אין מה להוציא כל כך הרבה על מפרט כזה, אני חוזר על ההצעה של הסיסוניק 400 ב - 275 ש"ח.

אם רוצים עוד אחריות יש את ה - M12 II 430W ב - 320 ש"ח - http://tms.co.il/product/5123

מעבר לזה מיותר לקחת (ומספיק אם המשפטים של: "ומה אם הוא ירצה 3 WAY SLI בעתיד ? אוי לא מה נעשה" זה לא רציני).

וגם לקנות Q9550 ממש לא משתלם, ההפרש במחיר מ - Q8200 ממש לא מוצדק (כל זה בתנאי שיש בכלל שימושים שמצדיקים QUAD ולא איזה E5200 נחמד).

פורסם

אז יש המון רכיבים אחרים לחשוב עליהם לפני הספק.

שקט בספקים זה דבר שולי לחלוטין ובשביל פנאטים לעניין יש ספק פאסיבי מעולה כמו ה - FSP ZEN 400W ב - 750 ש"ח (לפי הביקורת ב - TOMS הוא יעיל להחריד אפילו בעומסים נמוכים והמתחים שלו יציבים מאד, בכלל ספק כמעט מושלם וגם 400W יחזיק כל מערכת אם לא פוחדים להעמיס באמת על הספק במקום לרחם עליו).

פורסם

רכיבים אחרים קל מאוד להשקיט לאחר הקנייה. ספק לא נמצא בקטגוריה הזאת. ספק טוב, אבל מיושן. אפילו חיבור של PCIEX8 אין לו.

פורסם

זה לא שהוא רועש או משהו, פשוט לא הספק הכי שקט בעולם (לא ביג דיל).

וגם בעומס כל רכיב אחר כמעט יהיה רועש יותר בכל מקרה.

ואיזה ספק 400W צריך חיבור 8PIN לכרטיס מסך שמשתמשים בו רק כרטיסים מהרמה של GTX 280 ומעלה ? (למרות שעם מעבד כפול ליבה כמו E8400 או אפילו QUAD ללא OC אפשר להחזיק על ספק כזה יחד עם GTX 280...)

פורסם

אין לי בעיה עם מערכת השיקולים שלך כל עוד הבן אדם מודע אליהם. אבל, אני לא חושב שזה נכון להמליץ חד משמעית מבלי לפרט אופציות אחרות ואת משמעותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים