עבור לתוכן

בעיית חום רצינית במחשב +תמונות

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז לפני שאני מתחיל בכלל להסביר את הבעיה(בעיות) אני אדגיש שזהו לא המחשב שלי !!

אז ככה.

המחשב של חבר שלי התחיל לקצר לו לפני כמה זמן זאת אומרת שהוא היה משחק במשחקים או סתם גולש וםתאום הוא היה מתכבה לו לאחר מספר פעמים הוא פתח לראות מה קורה שם בתוכו שלעזעזאל עושה את זה ! הוא ראה שהחוטים היוצאים מהספק למין חיבור מולקס גדול זה שמתחבר ללוח אם החיבור הראשי אחד החוטים שם החוט הצהוב הוא זה שגורם לבעיה מאה אחוז.

עכשיו הלכנו לחנות מחשבים שכונתיתי עם הבעיה וראינו שאחד החוטים שמתחבר נשרף בתוך הפלסטיק והותיר סימן שחור ונאמר לנו שצריך להחליף ספק עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להחליף את כל הספק או שאפשר רק את הכבל הראשי הזה שיוצא מהספק?

עכשיו עוד בעיה לפי מה שאני הסתכלתי וראיתי על הציפ הצפוני שלו יש רק מאוור בלי היטסינק והמאוור לא מסתובב בכלל.

עוד משהו שראיתי הוא שבגלל שהמארז הוא קטן הספק נמצא ממש מעל המאוור של המעבד ס"מ 2 ס"מ ככה והוא שואב את כל החום שנפלט מהספק ומחמם את המעבד.

איין לו שום מאוור שמוציא או מכניס אויר למארז יש אחד מקדימה למטה שעומד אבל לא מחובר למולקס שיש לו כניסה קטנה כזאת של חריץ אויר +מהצד של הפאנל הקדמי יש הרבה שטח לאויר להיכנס.

בכתובת הבאה יש תמונות שתראו על מה אני מדבר המחשב היה מכובה לפני שבאתי שבאתי הפעלנו אותו ושיחקנו 20 - 25 דקות סולגר 2 והמעבד הגיע ל 77 מעלות !!!.

מה אתם ממליצים לעשות בעניין הקירור ?

http://photos.walla.co.il/carter2

פורסם

מה אתה רוצה תראה איך המעבד חנוק שמה מאחורי הספק כוח...

פורסם
  • מחבר

זה שהוא חנוק זה כבר ידוע.

ביקשתי לדעת מה כדאי לעשות בעניין.

פורסם

איזה מעבד זה? נראה שמארז אחר יהיה השיפור הכי טוב. המארז הזה כל כך פיצפון. משהו עם מקום לספק להיות לא מעל המעבד יעזור

פורסם
  • מחבר

סלרון 1300

נאמר לי שהוא יציב מאד

פורסם

עדיף שתחסוך לעצמך הרבה בלבולי מוח ותקנה מארז חדש עם ספק טוב.

יש מארז של COMPUCASE עם ספק של HEC 300W... לא זוכר את דגם המארז

פורסם

תגיד לו לקנות Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case

ולא נראה לי שזה סלרון... סלרון לא ממש יחזיק ב77...

פורסם

תגיד לו לקנות Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case

ולא נראה לי שזה סלרון... סלרון לא ממש יחזיק ב77...

ניראה לי שאמרת לו בעצמך...

;D

פורסם
  • מחבר

אני יודע שצריך מארז גדול יותר אמרתי לו אבל הוא לא רוצה

שאלתי אם חייבים לקנות ספק חדש או שאפשר להחליף את הכבל הראשי הזה ?

פורסם

אם יש לו עדייו אחריות על הספק אז שינסה לנצל אותה. אם יש לכם נסיון בחשמל ואתם חושבים שניתן להחליף את הכבל נסו או שתלכו לאיזה חנות. במקרה הכי גרוע תקנו חדש

פורסם

יש לו עדייו אחריות על הספק אז שינסה לנצל אותה. אם יש לכם נסיון בחשמל ואתם חושבים שניתן להחליף את הכבל נסו או שתלכו לאיזה חנות. במקרה הכי גרוע תשרוף את הלוח אם!

פורסם

אולי תהיו רצינים

תקנה מארז חדש באמת

פורסם

לוח Asus A7M266 עובד כמו גדול עם מאורר מת על הציפסט (מניסיון)

42 מעלות בציפ ממש לא אמור להדאיג אותך ככה שחבל להשקע כסף לקנות מאורר להיטסינק

המעבד לעומת זאת במצב ממש גרוע

רצוי להחליף למארז נורמלי עם קירור כמו שצריך, נראה לי שהקירור שיש לך על המעבד מספיק טוב

תקנה מארז פשוט + ספק חדש באיזה 250-300 שקל והבעיה נפתרה

אם יש לחבר שלך קצת יותר כסף שיקנה איזה מארז איכותי וספק טוב (Hec או משהו בסיגנון)

פורסם
  • מחבר

יש לו עדייו אחריות על הספק אז שינסה לנצל אותה. אם יש לכם נסיון בחשמל ואתם חושבים שניתן להחליף את הכבל נסו או שתלכו לאיזה חנות. במקרה הכי גרוע תשרוף את הלוח אם!

באמת איזו תשובה רצינית לשרוף תלוח אם לא מספיק הבעיות שיש אתה רוצה לשרוף תלוח אם :s07:

יש לו לוח אם של אסוס באמת לא זוכר איזה גרסא, ואני לא חושב שהוא יוכל לקנות מארז חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים