עבור לתוכן

אסון הספרייה ! תמונות בלעדיות ! אתם חייבים לראות !

Featured Replies

פורסם

בוא!

פורסם
  • מחבר

בוא!

יאלה כל אלה שאלופים במשחקי אסטרטגיה יבנו את אסטרטגית הלחימה ואלו שאלופים ב cs ו ut יהיו הלוחמים ;D

פורסם

תחזיר את הסרט

פורסם

בא לכם לפתוח מלחמה vs פורום פי סי ספוט\טיפ ? ;D :2gunsfiring_v1:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט ש-פ-כ-ת אותי מצחוק עכשיו וואי זה היה [glow=red,2,300]ח-ז-ק[/glow] !!!

נ.ב.

לא נעשה שימוש באופציית ה"העתק" ו"הדבק" , הצחוק הוא צחוק מקורי Hand-Made חדש בקופסא עם אחריות.

פורסם

תערוך מיד! >:(

פורסם

... Hand-Made ...

זה לא נשמע טוב

איך אתם משיגים כזו תחמושת (טילים)??

פורסם

תערוך מיד! >:(

למה ?

הרי כל התראד הזה מהתחלה הוא ספאם דיבורים על תחמושת על ספריות , תסביר לי מה לא במקום בהודעה שלי (בתוך התראד הזה...).

פורסם

זה לא נשמע טוב

איך אתם משיגים כזו תחמושת (טילים)??

אם נגלה לך ניעלם במסתוריות כמו שאמרתי... :P

פורסם

למה ?

הרי כל התראד הזה מהתחלה הוא ספאם דיבורים על תחמושת על ספריות , תסביר לי מה לא במקום בהודעה שלי (בתוך התראד הזה...).

עשית שורה ארוכה של "חחחח" וזה הרס את המבנה של הפורום ::)

פורסם

רד ממנו, זה לא הרס שום מבנה, אם יש צורך בעריכה המנהלים יעירו לו, זה לא המקום שלך...

פורסם

אתה לא ראית את זה....

הפורום היה רחב פי 4....

עכשיו הוא חילק את זה לשורות...

פורסם

רד ממנו, זה לא הרס שום מבנה, אם יש צורך בעריכה המנהלים יעירו לו, זה לא המקום שלך...

בחור טוב יאיר. (רציני)

והרבה פעמים אם משתמש מעיר אז אנחנו לא מעירים כי אין באמת צורך להעיר יותר מפעם אחת (מה גם שעד היום לא ראיתי הערה שבאה ממשתמש שאינה מוצדקת ביותר מ99%)

עריכה: הכוונה להערות לגבי ספאם כמובן

פורסם

טוב יאיר צדק בעיקרון עשיתי המון חחחחח ובהודעה הם יורדים שורה ,בפורום הם יצאו שורה אחת :-\

אז פשוט עשיתי עריכה והורדתי את זה בשורות....אי הבנה :)

THX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים