עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מסכים 19"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי מתלבט בין 2 מסכים:

1. LG 19" F900P

2. VIEWSONIC P95F+

כמו שאתם רואים שניהם 19" ושניהם שחורים כסופים כזה..

והנה כמה שאלות:

1. יש איזה שהו עוד מסך ששווה לבדוק? (שהוא שחור ו- 19"?)

אם לא, איזה מסך יותר טוב?

2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך

אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\

תודה לכל העזרה שתינתן!

פורסם

VIEWSONIC P95F+

2. יש במסכים של מאג כאלה קווים על המסך

אחד מהמסכים שמופיעים למעלה יש לו גם את הקווים האלה? כי אם כן הוא פסול.. =\

מה הקשר לקווים ?!!?

זה קשור יותר לרזולוציה כלומר ככל שהרזולוציה קטנה יותר אז קווי הרזולוציה שמתפרסים על מסך גדול כמו 19" יותר רחבים ובגלל זה אתה רואה את קווי הרזולוציה. מקרה זה קורה בכל מסך 19" מכל חברה ברזולוציה של פחות מ800X600!

פורסם

הוא מדבר על שני הקוים שמופיעים בכל מסך עם שפורפרת טריניטרון.

פורסם

לדעתי LG

חברה קצת יותר מוכרת וידועה במסכים

לדעתי לפחות.. ;D

פורסם

LG בישראל אולי ידועה ומוכרת... לViewsonic יש שם הרבה יותר נחשב בעולם, ועוד הדגם שהוא ציין ממש מצויין. ללא ספק VIEWSONIC לוקח כאן.

בקשר לשאלה השניה, אם יש עוד מסך ששווה לבדוק, ברור שיש. אם יש לחבר שלך 3000-3500 ש"ח להוציא על מסך תגיד ואפשר יהיה לקנות לו EIZO.

פורסם

לפי דעתי זה די טיפשי לפסול מסך לפי ה2 פסים. לי יש סמסונג 959NF עם הפסים הללו. בהתחלה כל הזמן הסתכלתי עליהם אבל עכשיו אני צריך להתאמץ בשביל לראות אותם על לבן, על תמונה כהה או צבעונית הם בלתי נראים

פורסם
  • מחבר

אממממ

התקציב אני מתאר לעצמי הוא עד 2000 שקלים +/-

ושלא יהיו קווים P:

יש לו מאג

והוא לא סובל אותם!

פורסם

IIYAMA VISION MASTER PRO 452 .

או אם יש לו אפילו להוסיף ל-2400 שקל אז שיקח את ה-PRO 454 ...מסך ה-19" CRT הכי טוב שצריך להיות היום.

פורסם

בקשר לשאלה השניה, אם יש עוד מסך ששווה לבדוק, ברור שיש. אם יש לחבר שלך 3000-3500 ש"ח להוציא על מסך תגיד ואפשר יהיה לקנות לו EIZO.

איזה עוד מסך אתה חושב שכדאי לבדוק? ולא, אין לי 3000-3500 ש"ח... בערך בתקציב של המסכים שציינתי (2000 ש"ח).

אתה אומר שה-viewsonic יותר טוב. אתה מוכן להסביר בבקשה למה? ואתה יודע אולי אם אפשר להשיג אותו בשחור בארץ?

(אם עוד לא ניחשת אני החבר ;) )

פורסם

ראית את הממלצה שלי למסך ?

פורסם

כן אבל אני מתכוון לקנות מזיגזג ולפי מה שראיתי הם לא מוכרים iiyama.

אבל תודה על התגובה! :)

פורסם

אבל האייאמה הם מסכים שצריכים להיות יותר איכותיים ...בקיצר , בסופו של עניין זו החלטה שלך . אבל אני הייתי שוקל לקנות מחנות אחרת.

פורסם

שמע בקשר למסך שאתה או חבר שלך רוצים לקנות אז שמעתי שה LG לא רעים למרות שאני שונא את החברה הזאת בנפש. הייתי ממליץ לך ללכת על המסכים של SAMSUNG אבל זאת רק דעה שלי כי אני לא מומחה גדול בנושא...

פורסם

מישהו פה אמר שיש לו סמסונג ויש לו פסים (ויש לו את הדגם 19" הכי טוב שלהם) אז זה דיי פוסל אותם...

אבל אני עדיין מחכה לתשובה מ-Ibrow-Now :)

פורסם

ה-F900P הוא גם מסך בכלל לא רע. בקיצור , אני לא חושב שאתה יכול לטעות פה . כל אחד מהמסכים (F900P , P95F , 452 PRO) מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים