עבור לתוכן

עזרה באיתור דרייברים ללוח אם.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברי פורום נכבדים!

אני מעוניין להוריד דרייברים ללוח אם מסוג Asus P5LD2 SE.

נכנסתי לאתר של Asus והגעתי לקישור הזה,

ושם, כמו שאתם יכולים לראות, מופיעה הרשימה הזו:

Qualified Vendor List

BIOS

BIOS-Utilities

Chipset

AUDIO

LAN

Utilities

אני לא בטוח איזה מהם באמת נחוצים ואיזה מיותרים,

אני רוצה מינימום דרייברים לפעולה רגילה של המחשב, ואני די בטוח שאני לא צריך את כל הדרייברים המוצעים שם.

מאוד אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר מה נחוץ לפעולה תקינה של המחשב, ומה לא.

תודה רבה מראש!

פורסם

Chipset - צריך.

AUDIO - אם אתה צריך כרטיס קול.

LAN - אם אתה צריך כרטיס רשת.

זה מה שחייבים לפחות.

פורסם

Chipset

AUDIO

LAN

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

תודה ענקית לשניכם!!!

אפשר רק בבקשה לשאול מה זה Chipest?

פורסם

הרכיב העיקרי בלוח אם שאחראי על תקשורת בין כל חלקי הלוח אם והחיבורים השונים של הלוח.

פורסם

זה ממש לא מסובך למען האמת.

Qualified Vendor List רשימה של מודולי זיכרון RAM שנבדקו על הלוח אם ונמצאו תואמים ועובדים בצורה תקינה. זה לא אומר שמודול זיכרון שלא נמצא ברשימה לא יעבוד כמובן כי לא ניתן לבדוק הכל מהכל ורצוי להיסתמך על הפרטים הטכניים של הלוח אם ואותו מודול.

BIOS עדכונים לביוס. הביוס הוא מערכת שליטה על החומרה שנמצאת על ROM על הלוח אם ועובדת בלי קשר למערכת ההפעלה במחשב. ניתן למצוא שם גירסאות מעודכנות לביוס שיכולות לפתור בעיות שונות עם תאימות מעבדים בד"כ. מאוד רצוי לא לבצע עדכון לביוס אם אין צורך ממשי בכך.

BIOS-Utilities תוכנות לעדכון ביוס מתוך מערכת ההפעלה בלי צורך בפלופי.

Chipset הצ'יפסט הוא בעצם רכיב ליבה בלוח האם שאחראי על שליטה של הרכיבים השונים. הנושא הוא מאוד רחב ואתה יכול לקרוא בויקיפדיה אם אתה מעוניין להרחיב את הידע שלך. הדרייברים לצ'פסט מאוד חשובים הרכיבים המרכזיים של לוח האם כמו בקרי SATA, בקרי RAID, כרטיס מסך מובנה (במידה וקיים), ESATA וכד'.

AUDIO כרטיס הקול המובנה על הלוח אם. בלי הדרייבר כמובן לא תוכל להישתמש בו.

LAN כרטיס הרשת המובנה על הלוח אם. כנ"ל.

Utilities תוכנות שונות של הלוח אם לניתור טמפרטורות ומידע על חיישנים שונים של הלוח אם כמו חיישנים של מאווררים ובקרת נתונים לגבי העצה של רכיבים שונים. כמובן זה יכול להכיל גם KB שונים לתיקון בעיות נפוצות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה yousux ו-multicore!

עזרתם לי מאוד!

מעריך את זה!

שבוע טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים