עבור לתוכן

צריך תוכנה להמרת קבצי MKV ל AVI בלי לפגוע באיכות המקור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש תוכנה להמרת קבצי MKV לAVI בלי לפגוע באיכות המקור

אם אפשר גם שיהיה אפשר להדביק כתוביות לא מובנות.

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

פורסם

בשביל PS3?

יש MKV2VOB.

בשביל להכניס כתוביות לקובץ AVI אתה תצתרך תוכנה נוספת ולא הצלחתי לגרום לזה לעבוד.

פורסם
  • מחבר

לא, אני רוצה לצרוב את זה לDVD..

יש חיה כזאת?

פורסם

רוב הסרטים בMKV הם בפורמט H264. האם מכשיר היעד תומך ב-H264?

פורסם
  • מחבר

אני לא כול כך יודע מה זה H264, אפשר הסבר?

ואיך אני יודע אם המכשיר שלי תומך בזה?

פורסם

בודקים בגוגל. זה מכשיר DVD? אז תשכח מזה הם לא תומכים ב-H264, משמע אין דרך להמיר מבלי לפגוע באיכות.

פורסם
  • מחבר

אז אפשר המלצה תוכנה שפוגמת באיכות אבל לא בצורה מטורפת?

כי ניסיתי כמה תוכנות, והם פשוט הרסו את הקובץ לגמרי.

פורסם

ב-MKV2VOD יש גם אופציה להמיר ל-DivX ול-MPEG2 שווה לבדוק. בכל אופן יהיה איבוד איכות, גם אם לא יהיה ניתן לשים לב אליו, כי אתה מקודד מחדש.

פורסם

H264 זה סרטים מהאיכות הגבוהה (בד"כ 720p או 1080p) והמכשירים היחידים שקוראים את הקבצים האלה עולים הרבה כסף (אלפים).

משמע, הDVD שיש לך בבית הוא 99% לא קורא את זה.

פורסם

H264 הוא לא בהכרח HD בדיוק כמו ש-MKV הוא לא בהכרח H264, נתקלתי כבר ב-Xvid בפורמט MKV.

MKV זה פורמט Container ('מכולה'?), H264 זה פורמט קידוד וידאו. היתרון ב-MKV זה פרט לעובדה שהוא תומך במספר ערוצי וידאו ואודיו מקבילים הוא תומך גם בערוצי כתוביות וביצוע ה-Muxing (איחוד הערוצים לקובץ אחד) הוא ממש מהיר, בניגוד ל-VOB לדוגמא.

ל-AVI אין תמיכה במס' ערוצי וידאו והתמיכה בכתוביות היא מוגבלת במקרה הטוב. WMV\ASF (מיקרוסופט כרגיל החליטה לבלבל אנשים ושינתה את ASF ל-WMV, להבדיל מפורמט הוידאו WMV) לא תומכים בכלום, לא מס' ערוצי שמע, לא מס' ערוצי וידאו ולא כתוביות, בנוסף המקודד הוא לא חופשי, כלומר מצריך רשיון.

פורסם
  • מחבר

הורדתי עכשיו תוכנה ממשהוא שמצאתי מגוגל, וזה אשכרה דפק לי את הקובץ מקור, זה לא מציג אותו יותר.. :'(

אני יכול קישור לתוכנה שבטוח עובדת?

פורסם

MKV2VOB פשוט חפש אותה בגוגל זאת תוכנה שבמקור משנה mkv ל-vob אבל אתה יכול לשחק קצת בסטינג וגם זה טוב להפוך קבצי mkv לקבצים שפועלים על ה-ps3

פורסם

אל תנסה להיות חכם בלילה, אפילו אם תמיר את הסרט לXVID, הרזולוציה עדיין תשאר גבוהה (HD ::))

מה שאומר שהDVD לא יוכל להפעיל את הסרט ויציג לך שגיאה, רוצה להתחכם ולבזבז דיסק על ריק? בבקשה.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה לDVD מה הרזולוציה כול עוד זה בפורמט שהוא יכול לקרוא?

פורסם

אתה חי בסרט, DVD לא יודע לרנדר מעל NTSC\PAL. אני לא חשבתי שיש צורך להבהיר את הנקודה הזאת, חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים