עבור לתוכן

שאלה בקשר למארז CM ELITE 334

Featured Replies

פורסם

יש לי את המארז הנ"ל ומשום מה כאשר מוסיפים מאוורר קידמי יש רעש נוראי. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מהמאוורר ופניתי לחנות למימוש אחריות (הם היו נחמדים ושלחו לי מאוורר חדש בלי שום בעיה). את המאוורר החדש בדקתי לפני שהכנסתי למארז ולא שמעו אותו בכלל, אחרי שחיברתי אותו בחלק הקידמי של המארז גיליתי שהרעש הנוראי חזר.

למישהו יש את המארז הזה והוסיף מאוורר קידמי? במקרה שכן האם נגרם כתוצאה מכך רעש בתדר גבוהה וחזק יחסית?

אני מרגיש רע בקשר לפניה לחנות וקבל מוצר בחינם למרות שהמוצר המקורי שסופק תקין :-\ חשוב לי הפעם לבדוק טוב לפני שאני מדבר איתם שוב (או לא מדבר איתם) :P

פורסם

קודם כל אחלה שירות מצד החנות, תוכל להתקשר אליהם ולמסור רוב תודות וכו' - אבל בסה"כ לא אשמתך אז אל תתבאס.

דבר שני, זה כנראה נובע מברגים משוחררים באזור שם שגורמים לרעידות - זו האופציה היחידה ההגיונית בהנחה שאתה אומר שלפני שהכנסת אותו למארז הוא שקט.

אל תשכח גם שכשאתה בודק אותו בחלל גדול פחות רעש מגיע לך לאוזניים, כשאתה מכניס אותו למארז קטן יחסית יש לרעש פחות כיוונים ומקומות לברוח כך שזה גם יכול להיות גורם או חלק ממנו.

פורסם
  • מחבר

יש לי במארז בנוסף גם את ה AC F7P, מאוורר של CM מאחורה (מה שמגיע עם המארז), מאוורר של הספק (SEASONIC) ומאוורר של HD4670 (מאוד רועש ב LOAD).

כשהמאוורר היה בחוץ המחשב היה במנוחה ולא היה שינוי ברעש (לא שמעו בכלל את המאוורר). אחרי שהכנסתי הרעש היה קרוב לרעש של ה HD4670 ב LOAD. ניראה לי מוזר שזה יגרם מתכנון המארז ובעית אקוסטיקה, יכול להיות שזה הברגים של המאוורר, אני אבדוק את זה בחופש עוד כמה ימים.

יכול להיות שיש פגם במארז בחלק הקידמי והוא גורם לרעש? אם כן אני בבעיה כי החנות מאוד רחוקה מהבית ומארז זה לא מאוורר :-\

נ.ב.

המאוורר תוצרת COOLERMASTER מסתובב ב 2000 סיבובים לדקה, נדהמתי שהפעלתי אותו מחוץ למארז ולא שמעתי אותו, נדהמתי גם מהרוח שהוא עשה, יותר טוב מהמאוורר שיש לי בחדר :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים