עבור לתוכן

צריבה נכונה

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ?

תודה לעוזרים

פורסם

הדבר היחיד הוא שהצורב מתחיל להתחרפן (היום צורב של 52X24X52 Sony עולה 250 ש"ח,

בקשר לדיסקים TDK לדעתי הם הדיסקים הכי איכותיים למוזיקה,

אין סיכוי שזה הNero אלפי אם לא מיליוני משתמשים בתוכנה הזאת לצריבת דיסקים של מוזיקה (אני צרבתי איתה עשרות פעמים והדיסקים יוצאים באותה איכות שהם קודדו).

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר פשוט הצורב עבר זמנו!!!

איזה צורב אתה ממליץ ואין לי בעיה של תקציב

פורסם

שני דברים:

1) לבדיקה אתה צריך נקודת השוואה כדי לזהות את המקור לבעייה. צרוב את אותו דיסק בדיוק על אותה מדייה בדיוק בצורב חדש יותר של מישהו אחר ותבדוק באוטו, יכול להיות שהבעייה בכלל בסידי של האוטו או הרמקולים והמגבר ולא בצורב, תמיד כדאי לדעת לפני שמשקיעים סתם כסף.

2) צורב מומלץ הוא הסוני או הלייטאון (וגם הטיאק) וצריך לקחת מה שהכי זול (וכולל חבילת דיסקים ריקים לסוגיהם יותר עשירה). אני בספק שתמצא את הסוני 52X ב 250 ש"ח - אבל אם כן - זה מחיר מצויין , יותר מ 320 ש"ח אין מה להשקיע ,צורב זה ממש לא השקעה לעתיד.

בהצלחה.

פורסם

אם אין לך בעיות של תקציב לך על הPlexWriter 52/24/52A הצורב הCDRW הכי מתקדם שיש היום מחירו 700 שקל (לי יש את הPlextor 40/12/40A ואני יכול להעיד שזה אחד הצורבים הכי טובים שניתקלתי)

מידע נוסף על הצורב תוכל למצוא פה.

אם אתה מעוניין בצורב טוב (לא כמו הPlextor) לך על הLiteOn 52/24/52 שמחירו לא עולה על 300 שקל.

אם באמת אין לך הקבלת תקציב לך על הPioneer DVR-A05 שהוא צורב גם די וי די במהירות X4 (5.5mb/s) DVD-R

ושיכתוב DVD-RW (2x (2.77mb/s ומהירות צריבה רגילה 16/8/32 מחירו בארץ 1300 שקל

פורסם
  • מחבר

דיסקים של חברים פועלים יפה מעוד ללא בעיות שלא נדבר על דיסק מקורי אבל דיסק שאני צורב נישמע ממש נורא

טוב אני פשוט קונה צורב חדש נירא לי זה הפיתרון

תודה לעוזרים אתם 10 ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים