פורסם 2003 ביולי 222 שנים תקשיבו לי יש פנטיום 4עם מאוורר עצבנירדאון 9600מודם מחובר2 ארד דיסקים2 סידירומיםכונן דיסקטיםלמארז יש 2 מאוורריםוכאמור מאוורר לספקואני הולך לחבר בחופש מסך lcdיש לי 300w כנראה גנריק כי קניתי מארז של taskכדי להחליף את הספק? ???
פורסם 2003 ביולי 222 שנים כי הם מקדימים את תקופתםפעם היית צריך 200 ואחרי זה 250 ועכשיו 300 זה המינימום.מהסיבה שה CPU החדשים צריכים המון כח וגם כרטיסי המסך מצטרפים לחגיגה.דרך אגב מישהו יודע למה בפנטיום 4 צריך חיבור מולקס נוסף על החיבור הרגיל ללוח אם (חידה)
פורסם 2003 ביולי 222 שנים כי הם מקדימים את תקופתםפעם היית צריך 200 ואחרי זה 250 ועכשיו 300 זה המינימום.מהסיבה שה CPU החדשים צריכים המון כח וגם כרטיסי המסך מצטרפים לחגיגה.דרך אגב מישהו יודע למה בפנטיום 4 צריך חיבור מולקס נוסף על החיבור הרגיל ללוח אם (חידה)תעשה חיפוש "4 פינים" אני שאלתי את זה....זה חיבור 12V כי על הלוח יש רק חיבור אחד , והחיבור הזה מוריד ממנו את העומס.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים נכון באופן חלקיהחיבור הנוסף קיים בגלל התקנים האמריקאים (המוכרים לכולנו כמו Class B) אשר מגבילים את העוצמה של כל חיבור.מאחר וה CPU החדשים דורשים יותר כח נאלצו המתכננים להוסיף חיבור כח נוסף (כמו עוד פאזה)
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מחשב סביר, לא דורש כח מיוחד.אם הכל עובד עם מתחים סבירים, אז אני לא רואה סיבה להחליף את הספק.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים אם עובד יציב וטוב אז סבבה...תשאר איתוהמתחים יציבים?(הצעה של דרך כדי לבדוק את זה: תוריד speedfan ותשאיר אותו דלוק לכמה שעות ברקע בזמן שאתה עובד על החשבאחרי זה תבדוק את המינימום והמקסימום של המתחים שהוא בגיע אליהם)ובכל זאת, של איזה חברה הספק?מה רשום עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.