פורסם 2003 ביולי 222 שנים שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו.קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול.עכשיו אין לי.אבל יש לי מדלל צבע של טמבור.השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד?תודה מראש..
פורסם 2003 ביולי 222 שנים תשמע אחי אלכוהול עולה בדיוק 5 שקל ויש בכל סופר פארם...אז תיקח לך חצי שעה לך לסופר פארם ותקנה...עריכה:תתחדש
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך תשיג אלכוהולאם לא פשוט תנגב כמה שאתה יכול (בלי שום חומר)
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מה הבעייה ללכת ולקנות?אם הוא יכול אז למה סתם לנגב?שיוציא 5 שקל וינקה הכל וזהו!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אחרי הניקוי אם נשאר קצת קח פירות שים את מה שנשאר עם מיץ תפוזים ולך תעשה מסיבה...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר תודה... אני מקווה שלא תיהינה בעיות כלשהן בהתקנה.. זה Vantec AeroFlow נראה עד כמה יהיה הבדל מהקירור סטוק המעפן שלי
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אם אני יגיד שיש לי קקי אז אתם תביאו לי שירותים?????ואם תביאו לי שירותים אז אני יעשה קקי????ותחשבו על זה...מה נסגר איתך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.