פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אני רוצה לקנות מצלמהשימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתייםחשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאסואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחתאז מי שמכיר שימליץאם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעותS200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית"* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ*אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב*האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא*האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? ברור*האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? בעיקרון מסך אבל אם יהיה תמונה כולשהי יפה גם להדפיס בחנות צילום על דף תמונה רגיל*כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? שאיפה קטנה ונכנססת לכיס אבל אם זה מול איכות צילום אז משהוא לא ענק ומסורבלהאם אתה נעול על יצרן מסויים? לאאילו מן התכונות הבאות קריטיות לך, אילו חשובות ועל אילו אתה יכול לוותר: מהירות תגובה (השהייה בין תמונות, מהירות פוקוס) מקרו (הגדלה מוחלטת, הגדלה במצב טלה) - לא משמעותיתמיכה בפורמט RAW מצב M מלא - לא נראה לי אני אשחק עם זה הרבהאפשרות לפוקוס ידני - נראה חשובהיסטוגרמה (חיה, וב-post-view) תושבת לפלאש חיצוני - לא משמעותימסך מסתובב - לאעינית אופטית או אלקטרונית מצב צילום ווידאו מיוצב - לא יודע מה ההבדליםכמות פיקסלים - מעל 8יצרן האם מפריע לך אם המצלמה מבצעת ניקוי-רעשים גם על קובצי ה-RAW? כמה חשוב לך שהעדשה תהיה חדה גם בפינות? ומה לגבי purple-fringing? האם אתה מתכוון לצלם הרבה עם הפלאש הפנימי? כמה חשוב לך שהחשיפות עם הפלאש יהיו מדוייקות ללא שינויי הגדרות? אחריות יבואן רשמי מול יבואן אפור תכונות אחרות
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים שלום וברוך הבא לפורום,אנא קרא את חוקי הפורום לפני שאתה פותח נושא: ברוכים הבאים לפורום "צילום דיגיטלי" - נא לקרוא לפני פרסום הודעה! כמו כן ערוך את הכותרת לרגועה יותר.אין צורך לשים הודעה ארוכה עם פירוט כל הדגמים, מספיק לציין את שם הדגם והחברה.במידה ואתה מעוניין בהכוונה טובה יותר נא מלא את השאלון הבא וכך נדע איזו מצלמה הכי מתאימה לך:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373707.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.