עבור לתוכן

תמיכה ב 8 GB זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן...

המעבד הוא Intel QX9770..

אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6

וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7

קיט של 2x2GB.

יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7,

השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי..

תודה רבה..

פורסם

התשובה ב-FAQ זכרונות

בקצרה, במערכת הפעלה 32bit יהיה זיהוי של עד 3.0-3.5GB, יותר מזה לא ינוצל. בשביל יותר מזה תצטרך מערכת הפעלה 64bit.

ודרך אגב מפרט ממש בזבזני,

אני יכול להבין אם "קיבלת" את המעבד כלומר שלא קנית אותו

אבל את הלוח והזיכרונות אתה קונה? כי אם כן, זה ממש בזבוז.

זה כ"כ בזבוז שעדיף כבר לקנות Core i7, כך שבעתיד לא תצטרך להחליף לוח או זיכרון. וזו הפעם הראשונה שאני מציע למישהו לקנות i7.. אם כי זו רק חלופה שגם בזבזנית ולא משתלמת, והייתי ממליץ על רכיבים אחרים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התשובה המהירה :yelclap:

את המעבד קיבלתי בחינם (פעם בשנתיים החברה שאני עובד בה 'משאילה' מעבדים לעובדים, ככה שלא קניתי אותו..

הלוח + הקיט של קינגסטון עלה באזור ה 2500 ש"ח...

ככה שלא ראיתי את זה כהוצאה גדולה מידי... רק המארז (Antec 1200), ספק (PC P&C 750) וקירור למעבד (OCZ VANDETTA) עלו כמעט כמו זה...

עוד לא בחרתי כרטיסי מסך, אבל זה לא ממש משנה..

למה המפרט הזה בזבזני לדעתך ?

אני חושב שלרכיבים איכותיים אין תחליף, ומכיוון שאני לא קונה Desktop כל יום, אלא הפעם האחרונה שקניתי מחשב חדש היתה עוד לפני שהמציאו את הפנטיום 4 :), אין לי בעיה להוציא יותר על משהו שיחזיק הרבה זמן וישמש אותי בהתאם...

פורסם

זה לא יחזיק לך יותר זמן מלוח מבוסס P43 ו-4GB זיכרון של 300שקל. אולי כמה ימים יותר.

אמרת "אין לי בעיה לשלם יותר על משהו שישמש אותי בהתאם" (קיצצתי כמה מילים)... מה זה אומר בידיוק? זה משפט של עורכי דין או משהו כזה? כי עם המעבד שקיבלת, עם לוח וזיכרון שציינתי למעלה, המערכת הייתה "משמשת" אותך בידיוק אותו הדבר.

2500 שקל לזיכרון ולוח אם זה לא קצת? :screwy:

כפי שאמרתי יכולת 'להשאיל' (אם זה היה אפשרי) Core i7 920 ולקנות לוח מבוסס X58 עם זיכרונות DDR3

והמערכת הזו הייתה מחזיקה הרבה יותר זמן

גם אם היית מצטער על הקניה, לא היה לך הכח לחזור לחנות ולבקש זיכוי ולעבור תהליכים שכאלו.. פשוט היית מוותר בהרגשה שלא עשית שום טעות. אז מה זה משנה? ;)

ואני אומר את זה כי המון אנשים הם כאלו [ממה שאני רואה בפורום]. מצד אחד המון אנשים רוצים המלצות לרכיבים, אבל יש את אלו שקנו משהו לא משתלם ובאים לבקש חוות דעת. כשאומרים להם שעשו טעות, פתאום הם החליפו מושבים איתנו והם מלמדים אותנו סלאש מעודדים את עצמם שהקניה שהם עשו היא לא טעות מכל סיבה שהם יוכלו להפליץ

טוב חסל.

דרך אגב אל תפגע או משהו כזה (יש את אלו שאומרים "תצא לי מהכיס" חחח), אחרי הכל אני מנסה לעזור. ואני לא עוזר לך במשהו סתמי אלא בחיסכון של המון כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים