פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען)איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)?ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אם אתה ממש רוצה לקחת קורס ולא להתחיל עצמאית אז בסדר... אבל לדעתי היום באינטרנט יש המון מידע שיכול לאזור לך להתחיל. קצת מושגים טכניים, תאוריה, וכוי.בעיקרון אתה יכול להתחיל בקורס יסודות הצילום, אני יכול להמליץ על רועי גליץ, בחור מאוד נחמד, לימודים בקבוצות קטנות, רק לא יודע מה קורה עם זה עכשיו כי יש לו קצת בעיה עם כיתות לימוד (אני רשום לקורס מאקרו שלו ומחכה כבר 3 שבועות שימצאו מקום)אם אתה רוצה פרטים אז www.galitz.co.ilהכי פשוט ונוח להתקשר אליו ולברר מה ומו
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר כן אבל באינטרנט זה לא אותו דבר צריך לצאת החוצה ולנסות בעצמך כל מיני מצבים של התמונה וגם לתפוס את הרגע וגם מתי שאתה עם קבוצה קטנה של אנשים עם מצלומת כאלה ישירות ידעו /שאתה מאיזה קורס צילום
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אתה מחפש תירוצים למה לא לצאת לצלם והכי טוב שעלית עליו זה קורס צילום.פשוט צא ותתנסה.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים לא הבנתי מה הקשר...דבר ראשון אני את הבסיס למדתי לבד. רק מהאינטרנט ומהערות בונות בכל מיני פורומים. אם בא לך ללכת ולזרוק כסף על משהו שאתה יכול ללמוד לבד, BE MY GUEST.ודבר שני... לא הבנתי... אתה רוצה שאנשים יצביעו עליך ברחוב ויגידו "תראו תראו זה בקורס צילום"?אה ודבר אחרון... שום קורס צילום לא יהפוך אותך למקצוען. קורסי צילום יתנו לך ידע תיאורטי... כלים וטכניקה, אבל הם לא יתנו לך עין יותר טובה
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר כן אני יודע אני הולך ומצלם אבל הדברים הבסיסים הכי חשוב ללמודוסתם נתתי דוגמאות
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אני לעומת זאת, כן ממליץ לך ללמוד במסגרתמכיוון שאין תחליף לביקורת עבודות שלך ושל אחרים ע"י אנשים שבאמת מבינים,אותם אנשים גם יכווינו אותך וילמדו אותך בצורה מסודרת ומושקעת.אבל זה רק אם אתה באמת רוצה להיות מקצועיhttp://www.technionphoto.com/news/tel_aviv.phpממליץ לך בחום על המוסד הזה מנסיוןבינתיים הנה קצת תמונות:http://www.flickr.com/photos/28597552@N03/sets/
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים קודם שיתנסה בצילום מעבר ל SNAPSHOTS אקראים. לא נראה לי שהוא פירסם יותר מידי תמונות מאו קיבל יותר מידי ביקורותתתחיל להעלות תמונות ולהשתפר דרך הביקורות של אנשים לפני שאתה לוקח קורס שעולה כמה אלפי שקלים. את הכסף הזה עדיף להשקיע בציוד בשלב מאוחר יותר. בעתיד אם תחליט לקחת קורס ממוקד יותר כמו צילום טבע או צילום מזון אז בכיף. בשביל ללמוד יסודות לא חייבים ללכת לקורס אלה אם כן היכולת למידה עצמית שלך היא אפסיתההמלצה שלי היא להירשם ב photolight.co.il, פורטל הצילום הישראלי, אני למדתי הרבה משם וממשיך ללמוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.