עבור לתוכן

בית ספר לצילום או סדנא?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען)

איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)?

ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?

פורסם

אם אתה ממש רוצה לקחת קורס ולא להתחיל עצמאית אז בסדר... אבל לדעתי היום באינטרנט יש המון מידע שיכול לאזור לך להתחיל. קצת מושגים טכניים, תאוריה, וכוי.

בעיקרון אתה יכול להתחיל בקורס יסודות הצילום, אני יכול להמליץ על רועי גליץ, בחור מאוד נחמד, לימודים בקבוצות קטנות, רק לא יודע מה קורה עם זה עכשיו כי יש לו קצת בעיה עם כיתות לימוד (אני רשום לקורס מאקרו שלו ומחכה כבר 3 שבועות שימצאו מקום)

אם אתה רוצה פרטים אז www.galitz.co.il

הכי פשוט ונוח להתקשר אליו ולברר מה ומו

פורסם
  • מחבר

כן אבל באינטרנט זה לא אותו דבר צריך לצאת החוצה ולנסות בעצמך כל מיני מצבים של התמונה וגם לתפוס את הרגע וגם מתי שאתה עם קבוצה קטנה של אנשים עם מצלומת כאלה ישירות ידעו /שאתה מאיזה קורס צילום

פורסם

אתה מחפש תירוצים למה לא לצאת לצלם והכי טוב שעלית עליו זה קורס צילום.

פשוט צא ותתנסה.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר...

דבר ראשון אני את הבסיס למדתי לבד. רק מהאינטרנט ומהערות בונות בכל מיני פורומים. אם בא לך ללכת ולזרוק כסף על משהו שאתה יכול ללמוד לבד, BE MY GUEST.

ודבר שני... לא הבנתי... אתה רוצה שאנשים יצביעו עליך ברחוב ויגידו "תראו תראו זה בקורס צילום"?

אה ודבר אחרון... שום קורס צילום לא יהפוך אותך למקצוען. קורסי צילום יתנו לך ידע תיאורטי... כלים וטכניקה, אבל הם לא יתנו לך עין יותר טובה

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אני הולך ומצלם אבל הדברים הבסיסים הכי חשוב ללמוד

וסתם נתתי דוגמאות

פורסם

אני לעומת זאת, כן ממליץ לך ללמוד במסגרת

מכיוון שאין תחליף לביקורת עבודות שלך ושל אחרים ע"י אנשים שבאמת מבינים,אותם אנשים גם יכווינו אותך וילמדו אותך בצורה מסודרת ומושקעת.

אבל זה רק אם אתה באמת רוצה להיות מקצועי

http://www.technionphoto.com/news/tel_aviv.php

ממליץ לך בחום על המוסד הזה מנסיון

בינתיים הנה קצת תמונות:

http://www.flickr.com/photos/28597552@N03/sets/

פורסם

קודם שיתנסה בצילום מעבר ל SNAPSHOTS אקראים. לא נראה לי שהוא פירסם יותר מידי תמונות מאו קיבל יותר מידי ביקורות

תתחיל להעלות תמונות ולהשתפר דרך הביקורות של אנשים לפני שאתה לוקח קורס שעולה כמה אלפי שקלים. את הכסף הזה עדיף להשקיע בציוד בשלב מאוחר יותר. בעתיד אם תחליט לקחת קורס ממוקד יותר כמו צילום טבע או צילום מזון אז בכיף. בשביל ללמוד יסודות לא חייבים ללכת לקורס אלה אם כן היכולת למידה עצמית שלך היא אפסית

ההמלצה שלי היא להירשם ב photolight.co.il, פורטל הצילום הישראלי, אני למדתי הרבה משם וממשיך ללמוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים