עבור לתוכן

שאלה - מסך CRT

Featured Replies

פורסם

כתבו פה שממחזרים מסכים או משהו כזה ..

אם אני לוקח מסך CRT למעבדת אלקטרוניקה .. כמה הם ישלמו לי ?

פורסם

ישלמו לך? בשביל מה? אני מכיר מעבדות שישלמו לך אם תעזור להם לזרוק את כל מסכי הCRT שהצטברו אצלם במשך השנים... וברצינות, אין היום מעבדה שתשלם לך על מסך CRT, כשאפשר למצוא ערמות של מסכים תקינים בזבל :)

פורסם

אם הוא תקין אתה יכול למכור אותו בכמה גרושים, תמיד יש מי שיקנה..

אם הוא אינו תקין חפש בגוגל "מחזור אלקטרוניקה" תמצא הרבה מקומות שישמחו לקבל אותו

אך לא, לא ישלמו לך בעבורו.

אתה יכול לזרוק אותו לפח, אבל תתחשב בסביבה.. ;)

פורסם

מאוד קשה היום למכור למישהו מסך CRT.

לפני שנתיים ניסיתי למכור את ה Hyundai DeluxScan P910 שלי שהיה פעיל בצורה טובה מאוד וגם מסך ממש לא רע בכללי וללא הצלחה. בסוך דחפתי אותו לאיזה אלטי-זכן ב100 שקל.

פורסם

לפני שנה וחודשיים קניתי את המסך שלי, לפניו היה לי LG Flatron 775FT, בזמנו היה מסך מצוין ואיכותי מאוד

ובגלל זה התעקשתי למכור אותו במחיר יחסית גבוה -150ש"ח. זה גבוה כי כשחיפשתי מסכים למכירה יד שניה אז לא ראיתי מכירים כ"כ גבוהים, ואלו שכן כמעט ולא נמכרו.

אחרי שבוע שבועיים מישהו שידע שזה מסך טוב רצה לקנות את המסך, ואכן הוא קנה. 150. :)

אני חושב שאפילו אם זה סתם מסך חרא אפשר לעשות 50 שקל או מינימום 20 שקל שזה גם משהו בשביל מסך ישן

פורסם
  • מחבר

אוקי,

טוב תודה !

פורסם

כמה חבל שנפטרים מהם כך, המסכים האלו עולים על כל מסך LCD מכל בחינה אפשרית.. אבל כמה אפשר להשאר עם מסך 19"? ואם ארצה מסך CRT 22" איפה אשים את המפלצת?

פורסם

לזה שמעלי שבטח יקר ליצר ואולי יש 20 אינץ לגרפיקאים. ראיתי מסכים נדירים עם DVI. יש לי מסך כבר כמה שבועות בסלון LG E700B 17 שאבא שלי מאיים לזרוק אותו ויש בעיה אחת צריך לתת לו מכות לפעמים. לפעמים מתגעגעים לCRT למרות הקרינה. אבא שלי בעבודה יש לו איזה פיליפס 17 אינץ לא רוצה להחליף אותו ואפילו הוא שונא את הCRT השטוחים וLCD למרות שיש לי 3 מסכי LCD בבית ו2 טמבלויזיות LCD. למכור אותם זה בעיה כי כיום ב600 שח יש מסך 17 LCD וב750 מסך של 20 אינץ. העלויות יצור זולות מדי שנה. לדוגמא למג פעם היה אחלה מסך 17 זה עם הגלגלת והיה לו שפופרת של סוני. כיום יש לי 17 אינץ עםפ פאנל של PROVIEO הגנרית הזאת. זה כמו מכונת כביסה מלפני 13 שנים יוצרה באופן יותר איכותי ממכונת כביסה היום שמיוצרת בתורכיה או בקוראיה או בסין.

פורסם

So Sad :-[

חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים