פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים דגם 5730Z הסוללה נגמרה פעם ראשונה תוך כדי שאני מתקין את ה-XP.ועכשיו אחרי הטענה וכיוונון ההגדות למינימום צריכה, הבטרייה ב100% והוא אומר כי יש לו עוד שעתיים ו40 דקות עד שתגמר .במפרט רשום שחיי סוללה בין שלוש לשלוש וחצי.האם למישהו יש את אותה בעיה ?או רעיון כלשהו?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים זו לא "בעיה", זמן סוללה תלוי בהרבה מאד גורמים של שימוש ומפרט ובאופן עקרוני יצרנים כמעט תמיד מצהירים על זמן הסוללה הכי גבוה שהצליחו להגיע אליו אי פעם (כלומר במפרט הכי פחות תובעני, על בהירות אפסית וכמעט בלי שום שימוש). זמן הסוללה הזה הוא מתחת לממוצע אבל הגיוני לקטגוריה של המחשב.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר ועל השאלה הבאה אני מתנצל מראש...כמה זמן אמורים להטעין את הסוללה?(אחרי הטעינה הראשונית שביצעתי 12 שעות כפי שאמרו לי בחנות)
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים עד שהיא מלאה. אם היא כבר מלאה אין שום סיבה (או אפשרות) להטעין אותה עוד , לא בהטענה הראשונה ולא בהטענה ה-100.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים ב-NotebookReview.com יש כמה. תכנס לאתר ותחפש משהו כמו "Battery Guide". מקור טוב נוסף למידע על סוללות זה ה-Batteryuniversity.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.