פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים שלוםאני תקוע בOC למעבד שלי(מפרט בצד) על 250*9מעבר לזה כל מה שאני מעלה בין אם מכפלה בין אם תדר אני לא מצליח.ועם מכפלה של 10 אני בכלל לא מצליח לעשות, אני צריך להוריד לתדר של 220-230מעל זה הOCCT מראה שגיאההזכרונות על מחלק נמוך, ככה שהם לא עוברים את הסטוק שלהם ככה שהם לא מגביליםוביטלתי את כל מה שכתוב במדריך באתר.מה אפשר לעשות כדי להמשיך? ???ראיתי באתר שהגיעו עם מערכת ממש דומה לשלי ל9*311 בלי לעלות מתחבבקשה עזרה*** עריכה לאחר 47 דקות בOCCT היה שגיאה, CODE 4 לפי מה שהוא אומראריאל
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר מכפלת HT נמצאת על 2.5 מה זה NB? גשר צפוני? ואיך אני עושה את זה? אני מדוכא, אני בטוח שאפשר לעשות OC מעולה למערכת כזאת תעזרו לי להצליח
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים לא צריך להיות מדוכא.. על כל מקרה אני ממליץ לך לעיין בחוברת של הלוח אם ולראות איפה נמצאות האופציות השונות מתחים וכו.. כמו כן SPEARD SPECTRUM ביטלת ? PCI-E נעלת ? תפרט קצת יותר על הOC..מה שינת בביוס וכו..
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר תודה על התשובה כרגע אני בלי OC עד שאני אלמד את הנושא יותר לעומק, אבל הנה מה שעשיתי: pci-e נעלתי על 100 Speard Spectrum ביטלתי Thermal Trottling ביטלתי HT נמצא על מכפלה 2.5 Cool'n'Quiet ביטלתי הזכרונות היו במחלק נמוך(לא זוכר איזה אבל אם המעבד על 200 אז הם על 140-160 תלוי כמה העלתי) וזהו נראה לי. ואם זה משנה, אז כל הסלוטים תפוסים של הזכרונות תפוסים על הלוח אם, ולפי החוברת של הלוח היה צריך לתת עוד מתח לזכרונות בגלל שהכל תפוס, אז הזזתי בלוח איזה ג'מפר משני פינים עליונים לתחתונים. שבוע טוב, וחנוכה שמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.