עבור לתוכן

IהמלצהI עזרה בקניית מחשב נייד (בעקבות אשכול מחשביםה ניידים) תקציב 5.5K

Featured Replies

פורסם

ככה קראתי לפני כן את האשכול הנ"ל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194614.0

יש לי עדיפות כמובן לחברות כגון,

Fujitsu Siemens

HP

Gigabyte

הבנתי שהיום בשוק המעבדים הכי חדשים של אינטל אלה הם:

Intel Core 2 Duo בסדרת Penryn:

T9XXX, T8XXX

לעומת AMD:

AMD Turion/Turion Ultra/Athlon X2 בסדרת:

Turion X2 Ultra ZM

AMD ו- INTEL משתווים במעבדים האלה מעבר וזה שהם מתחרים כמובן,

העניין הוא שיש לי כמה קריטריונים שאני שם דגש עליהם לפני קניה ואני די מתקשה עם זה:

1. מעבד - אני מחפש מעבדים מסדרות T9XXX/Turion X2 Ultra ZM (לא מפריע לי לקנות AMD)

2. כרטיס מסך - אני רוצה כרטיס מסך יעודי ולא מובנה כלומר של Ati/Nvida עם זיכרון של 512 ולא 256 כמו כולם :(

3. זיכרון - בעקבות שיחה שלי עם היבואן הראשי של חברת Fujitsu Siemens בארץ לגבי זיכרונות הבנתי ש- 4GB באמת כמו שאני אקנה במחשב נייד לא יופיע 4GB אלה רק 3GB, כלומר אני מוכן להתפשר על 3GB ולא חובה 4GB (כמובן שעדיף אם יש..)

4. HD - הארדיסק של 320GB מספק אותי מאוד

אני כבר הרבה זמן משוטט לי ברחבי הרשת דרך "זאפ",ynet ועוד כמה אתרים אחרי חיפוש שעונה לקריטריונים האלה.

למשהו יש המלצה בשבילי על מחשב שכזה ? כי לא מצאתי ואם יש ביקורות טובות/רעות לגבי קריטריונים האלה נחוצים/פחות נחוצים אני אשמח לשמוע :)

אני באמת מבקש בכל לשון של בקשה שתעזרו לי, אני כבר מותש מכל החיפושים האלה..

הסכום של קניית המחשב הוא בערך 5.5K

פורסם

קודם כל ציין מהם השימושים שלך במחשב.

1. לרוב האנשים אין סיבה להסתכל על הרמה הגבוהה ביותר של המעבדים וההבדל במחיר הוא גדול. תתקשה להכניס את זה בתקציב בתוספת האלמנטים האחרים שביקשת.

2. הזכרון של כרטיס המסך הוא לא ממש מה שאתה צריך לעסוק בו, רמת כרטיס המסך שאתה זקוק לה תלויה בשימושים.

3. אין קשר בין כמות ה-RAM השמישה למחשב נייד או נייח. כמות הזכרון שניתן להשתמש בו תלויה בסוג מערכת ההפעלה. במערכות 32bit לא ניתן לעשות שימוש בכל ה-4gb.

4. היכולת להכניס את זה בתקציב תלויה באלמנטים האחרים, 320gb זה מעל לסטנדרט/ הממוצע למחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ציין מהם השימושים שלך במחשב.

1. לרוב האנשים אין סיבה להסתכל על הרמה הגבוהה ביותר של המעבדים וההבדל במחיר הוא גדול. תתקשה להכניס את זה בתקציב בתוספת האלמנטים האחרים שביקשת.

2. הזכרון של כרטיס המסך הוא לא ממש מה שאתה צריך לעסוק בו, רמת כרטיס המסך שאתה זקוק לה תלויה בשימושים.

3. אין קשר בין כמות ה-RAM השמישה למחשב נייד או נייח. כמות הזכרון שניתן להשתמש בו תלויה בסוג מערכת ההפעלה. במערכות 32bit לא ניתן לעשות שימוש בכל ה-4gb.

4. היכולת להכניס את זה בתקציב תלויה באלמנטים האחרים, 320gb זה מעל לסטנדרט/ הממוצע למחשב נייד.

אוקיי, אז מהה אתה מציע ?

אין לי צרכים גבוהים, העניין הוא שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לעתיד גם במידה ואני מחליט לשחק במשחק רשת לדוגמא שיעבוד בצורה טובה ולא אצטרך להחליף כרטיס מסך (במחשב נייד אני לא רוצה לדעת אפילו איזה סיפור זה...)

אני קונה בעיקר מחשב בגלל הלימודים שלי (MCSE)

יש פה שני מחשבים של HP שבדקתי אותם ויש להם נתונים טובים,

מהה אתה אומר ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אומרת שהמחשב הזה נראה מוגזם בשביל מה שאתה מתאר. על אילו משחקים אתה מדבר? אתה יכול לקבל את אותו הדגם עם כרטיס מסך בסיסי יותר במחיר נמוך יותר.

דבר נוסף שכדאי לשקול זה כמה אתה הולך לנייד אותו, מחשב של 15.4" זה לא מאד נייד ועם התקציב שלך אפשר להסתכל גם על מחשבים קטנים וקומפקטיים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני אומרת שהמחשב הזה נראה מוגזם בשביל מה שאתה מתאר. על אילו משחקים אתה מדבר? אתה יכול לקבל את אותו הדגם עם כרטיס מסך בסיסי יותר במחיר נמוך יותר.

דבר נוסף שכדאי לשקול זה כמה אתה הולך לנייד אותו, מחשב של 15.4" זה לא מאד נייד ועם התקציב שלך אפשר להסתכל גם על מחשבים קטנים וקומפקטיים יותר.

חח שוב אני אומר, אני רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה, אני לא הולך להשקיע בעוד שנה וחצי/שנתיים במחשב חדש שוב..

אני מדבר על משחקים כרגע מה שיש היום זה Call Of Duty 5 ו- RainboSix החדש ואני מאמין שבעתיד יצאו משחקים שדורשים יותר מזה..

כרטיס בסיסי עם 256 הוא חלש נראה לי יחסית..

ד"א תודה על העזרה שלך :) לא חשבתי שמשהי תעזור לי חיחי אבל תודה רבה רבה רבה

פורסם

אם ביצועים טובים במשחקים ברמה של COD5 חשובים לך, אכן יש טעם לקנות מחשב עם כרטיס מסך כזה. ה-dv5 הוא בחירה הגיונית בהחלט.

פורסם
  • מחבר

נא להוסיף את התקציב לכותרת.

*עודכן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים