פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים שלום לכולםרכשתי אתמול מחשב נייד חדש Msi ex400מפרט:http://asia.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=653והסוללה שלו מחזיקה שעתיים בלחץ (כשהמחשב כמעט לא עושה כלום והכרטיס רשת האלחוטי לא פעיל)האם זה נורמלי?האםיש משהו לעשות בעניין?תודה מראש.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים זה מתחת לממוצע אבל מחשבים של MSI סובלים מחיי סוללה נמוכים פעמים רבות, יתכן שזה הסטנדרט.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מצתרף לשאלה.... אולי יש למישהו עוד ניסיון עם המחשב הזה... אני רוצה לרכוש אותו מחר!ד.א. יש מצב ECO. כמה זמן היא מחזיקה לך במצב זה?
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר אני די ממליץ על המחשב הוא אצלי כבר שבוע והוא מצוייןאפילו הצלחתי להפעיל עליו crysis warhead והמשחק עובד מעולה יחסית ללפטופאין ספק בשמחיר הזה הוא התמורה הטובה ביותרולגבי הסוללה ביררתי מול כמה אנשים וזה זמן סטנדרטי לחלוטין גם במחשבי hp, lenovoלגבי הeco המקסימום שתגיע איתו זה לשעתיים כל מה שזה עושה זה מתאים לך את תאורת המסך למציבים מסויים כגון: משחק, אופיס, סרט וכו'
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אל תגיד שזה "סטנדרטי לחלוטין גם ב HP/לנובו", אני יכול להגיד לך כעובדה שעם DV6515 של HP למשל, אפשר לקבל כמעט 3 שעות סוללהעם לנובו N500, מעל שעתיים וחציומהדל אינספירון 1520 שלי שיש בו 8600M GT, בהגדרות חיסכון בחשמל (מה שמופיע במחשבים של MSI כ ECO) בלי אינטרנט אני יכול לסחוט ממנו שלוש שעות וקצת בעבודה קלה על מסמכים.מצב ECO במחשבי MSI גם עושה undervolting למעבד, מוריד קצת את מהירות הסיבוב של הדיסק הקשיח, ועוד. זה ממש לא אחראי רק על תאורת המסך.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים ECO לא עובד לי כי זה רק ל WINDOWS VISTA. התעקשתי להתקין XP. נבדוק היום כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו עם XP!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.