פורסם 2003 ביולי 222 שנים שלום לכולם לפני כמה ימים ביקרתי בחנות אודיו בסביבתי. באתי עם אבי כדאי לראות מערכות רמקולים לקולנוע ביתי. לאחר שמיעות והצעות הוא הציע לנו סט של DENON. הוא השמיע לנו אותו מול הסט של MISSION שהיה לו שם והDENON נשמע הרבה יותר טוב אז מה אתם אומרים? :
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אני חושב שהMISSION יותר טובים אבל הכל תלוי איזה דגם,אם הDenon נשמעים לך יותר טוב לך עליהם,מה הסביבת מחרים שאתה רוצה לקנות?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר אני ממש לא יודע על איזה דגמים מדובר אבל הם אותו סדר גודל ומחירעם אני לא טועה זה סביבת מחיר של 2500 לזוג קדמייםועל סמך מה אתה אומר שאתה חושב שהMISSOIN יותר טובים מעניין אותי לדעת?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים כי MISSION ידועים ברמקולים האיכותים שהם מיצרים,לאומת זאת DENON הם בינוניים אבל יש כמה דגמים טובים שלהם.אין ספק שהרמקולים של MISSION הרבה יותר טובים מהDENON למרות שDENON לגמרי לא רעים.אם הרמקולים של DENON נישמעים לך יותר טוב מהMISSION תלך עליהם.אם אתה מדבר על סביבות של 2500 שקל אני חושב שמדובר על הדגם הזה.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים בכל מקרה הדבר היחידי שצריך להשפיע על ההחלטה שלך זה איך שהם נשמעים לך .אם ה DENON נשמעים לך יותר יפה אז לך עליהם . ואל תקנה רמקולים כדי להגיד שיש לך X.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.